Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Negocieri eşuate Deputatul Florin Gheorghe a încercat să revină în PMP!

ro

22 Nov, 2015 12:15 3867 Marime text
Surse din cadrul Partidului Mişcarea Populară susţin că deputatul UNPR de Constanţa Florin Gheorghe îşi caută culcuş politic pentru următoarele alegeri parlamentare. Cum la Constanţa îi era practic imposibil să bată la uşa PMP, şi-a încercat norocul la centru, într-o discuţie cu Eugen Tomac, preşedintele executiv al formaţiunii conduse de fostul preşedinte Traian Băsescu. 

Dat fiind că Florin Gheorghe nu s-a despărţit în cei mai buni termeni în vara lui 2014 de organizaţia de la malul mării, în care a mai activat sub protecţia Elenei Udrea, pe atunci lider PMP, Eugen Tomac a cerut acordul conducerii locale a PMP pentru reprimirea lui Florin Gheorghe în rândurile Partidului Mişcarea Populară, iar răspunsul categoric a fost: NU, în condiţiile în care deputatul cerea garanţii politice. 

Informaţia ne-a fost confirmată de conducerea PMP Constanţa. Potrivit surselor din partid, Gheorghe şi-ar fi dorit să primească şi o funcţie politică, aceea de secretar general la judeţ sau de preşedinte al organizaţiei municipale şi garantarea unui loc pe listele pentru parlament. „În PMP se munceşte, nimeni nu primeşte funcţii dinainte negociate“, susţine Claudiu Palaz, preşedinte PMP Constanţa. „Acest lucru este valabil pentru toţi cei care doresc să ni se alăture, nu doar pentru Florin Gheorghe în mod special“, mai adaugă Palaz. 
 
Vă reamintim că deputatul Florin Gheorghe a demisionat din PMP pe 11 august 2014, afirmând la acea dată că gestul său vine ca urmare a faptului că PMP s-a îndepărtat de obiectivul stabilit, acela de a face o politică onestă şi corectă. „Mi-am înaintat demisia din PMP şi vă spun sincer că am făcut-o cu mare mâhnire. PMP a fost unul dintre proiectele în care am crezut cu toată puterea şi pentru care cred că am făcut tot ceea ce mi-a stat în putinţă pentru ca valorile şi obiectivele pe care ni le-am propus la început să devină şi realitate. Din păcate, cel puţin la Constanţa, PMP s-a îndepărtat cu totul de obiectivul nostru central, de a face o politică onestă şi corectă. Dimpotrivă, la Constanţa s-au înrădăcinat exact aceleaşi obiceiuri pentru care am părăsit PDL. Mai mult, aşa cum am motivat şi în demisie, în organizaţia PMP de la Constanţa nu am fost şi nu sunt dorit de actualul preşedinte, care a făcut tot ce i-a stat în putere ca să mă excludă din PMP. Dacă eu sunt răul cel mare din PMP Constanţa, înseamnă că de mâine, fără Florin Gheorghe, organizaţia va exploda de simpatie publică“, preciza deputatul Florin Gheorghe într-un comunicat dat publicităţii la data respectivă.
 
Deputatul constănţean este preşedinte al organizaţiei municipale a UNPR Constanţa şi în urmă cu câteva luni şi-a arătat disponibilitatea de a intra în competiţia electorală pentru alegerile locale de anul viitor.
Încercarea lui Florin Gheorghe de revenire în PMP s-a întâmplat după evenimentele din Colectiv, care au condus de demisia liderului UNPR, Gabriel Oprea, imediat după congresul Partidului Mişcarea Populară.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • PMP-ist 23 Nov, 2015 16:01 Palaz ar trebui sa-si dea demisia.Cum de Base nu se prinde ca este mintit
  • maria 23 Nov, 2015 08:20 De ce exista tacere mormintala in legatuta cu situatia lui Antoniadis de la PMP.Nu este normal ca opinia publica sa stie daca mai este sau nu presedinte la organizatia municipiului Constanta? Ca ziaristi nu za intereseaza sa informati cetatenii?