Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moinescu „Iordache vrea să aducă depozit de deşeuri toxice"

ro

01 Oct, 2010 01:36 2301 Marime text
cap_7.jpgŞedinţa de Consiliu Local de la Medgidia, care a avut loc săptămâna aceasta, a pus alte paie pe focul care mocneşte între Marian Iordache, primarul localităţii, şi Dumitru Moinescu, preşedintele PDL Medgidia şi consilier local.

Trei dintre proiectele aflate pe ordinea de zi l-au făcut pe Dumitru Moinescu să le găsească un scop ascuns.

„Punctele 6 şi 7 de pe ordinea de zi au avut drept scop dezmembrarea unui teren de 71 ha în 2 loturi, cel de 18,86 ha fiind destinat înfiinţării unui depozit de deşeuri. Iordache intenţionează să aducă depozitul de deşeuri toxice la Medgidia", a precizat Moinescu. În replică, Marian Iordache a spus: „Este perfect neadevărat, nu are nicio legătură colectarea deşeurilor menajere şi industriale cu deşeurile toxice, nu este acelaşi caz cu ce s-a întâmplat la Năvodari. Consiliul Local Medgidia a mai aprobat inventarierea a 80 de loturi în vederea atribuirii acestora în folosinţă gratuită către tinerii sub 35 de ani pentru construirea de locuinţe proprietate personală, în condiţiile legii nr. 15/2003. „Printre cele 80 de dosare ale beneficiarilor acestor terenuri sunt dosare care conţin falsuri şi ilegalităţi. O parte dintre tinerii din listă sunt membri PNL, angajaţi ai Primăriei sau beizadelele PNL-iştilor cotizanţi. Astfel, sunt cel puţin 5 persoane care au depăşit vârsta impusă de lege şi multe persoane care au adeverinţe de venit false, în acest sens fiind sesizată Poliţia Municipiului Medgidia", a mai adăugat Dumitru Moinescu. Primarul Medgidiei i-a cerut dovezi incriminatorului său. „S-au judecat contestaţiile apărute, iar tragerea la sorţi a fost televizată. Printre cele 80 de persoane nu se regăsesc angajaţi ai Primăriei şi nici membri ai PNL. Dar aştept să văd exemple de falsuri", a replicat Iordache. Dumitru Moinescu a mai observat o persoană care a încercat să facă afaceri prin Consiliul Local. „Această şedinţă de consiliu local a oferit şi surprize. Consilierul Marian Butnaru a rămas cu buza umflată după ce consilierii PNL, proprii lui colegi, au votat împotriva rapacităţii lui. Argumentele mele şi ale consilierilor PDL au stopat lăcomia consilierului PNL Marian Butnaru, care se visează stăpânul oraşului, proiectul privind concesionarea canalului vechi la preţul scandalos de mic de 2.700 de lei pe an fiind respins", a mai adăugat Moinescu. „Butnaru este unul dintre oamenii de afaceri ai Medgidiei, atât. Cred totuşi că Moinescu jinduieşte la averea lui Butnaru", a concluzionat Marian Iordache.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Contabilu 01 Oct, 2010 19:55 Poate ne spune imaculatul Iordache cum a reusit la una din precedentele atribuiri sa le dea teren copiilor consilierilor Irimia si Husein Selattin, precum si lui Geafar Nesrin, sefa Biroului Juridic. Daca unul dintre criterii a fost potenta financiara a candidatilor, poate ne explica Iordache cum isi va ridica sefa Biroului Juridic casa tinand cont ca salariul de la Primarie s-a redus cu 25%. A...am uitat. Nu este nevoie de nicio explicatie. O sa ii dea banii necesari concubinul Seref care are si o firma de constructii. Asa ca fata va ridica repede noul harem al lui Seref...spre ciuda lui Cornel zis si Falca. Prietenii stiu de ce...
  • adi 01 Oct, 2010 19:30 moinescu=circ impuscaturi interlopi
  • adi 01 Oct, 2010 19:25 domnule moinescu sunteti penibil
  • Contabilu 01 Oct, 2010 11:03 Felicitari celor doi consilieri de la PNL - se stiu ei cine sunt, care prin voturile lor - o abtinere si unul impotriva, i-au dat in cap proiectului Pescariei BUTAQUA!!!