Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misterioasa călătorie a senatorului Banias a trădat primarii PDL

ro

11 Oct, 2010 01:19 2595 Marime text
cap_5.jpgPe8 şi 9 octombrie, primarii de comune ai PDL s-au întâlnit la Braşovpentru a discuta despre problemele cu care se confruntă în teritoriu.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Mircea Banias,trebuia să-i însoţească pe cei 10 edili la întâlnirea de lucrucu miniştrii PDL şi cu conducerea partidului. Din păcate pentrulocuitorii din mediul rural, Gheorghe Moldovan - Albeşti, MugurelMitrana - 23 August, Traian Cristea - Costineşti, Anton Burcea -Adamclisi, Vasile Simion- Ghindăreşti, Vasile Delicoti - Poarta Albă, Neamţu Mihalache -Rasova, Florin Mitroi - Valu lui Traian, Viorel Bălan - NicolaeBălcescu şi Vasilica Matei - Horia au trebuit să-şi susţină singuricauza şi săexpună problemele, deoarece preşedintele lor de partid i-a lăsat baltă.Mircea Banias a preferat să plece într-o altă călătorie, una chiarmisterioasă, având în vedere faptul că nimeni nu ştieunde a plecat liderul PDL Constanţa. Cert este că nu mai răspunde nicila telefon, iar secretarul executiv al Biroului Politic Judeţean,Costel Avătavului, l-a văzut ultima dată la înmormântarea mameipreşedinteluiTraian Băsescu. Ar trebui să se formeze o celulă de criză la nivelulpartidului pentru a-l găsi pe Banias.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sile this Millennium 11 Oct, 2010 12:28 Un preşedinte înterimar numit de centru deci nu ales de constănţenii din judeţ care face muncă de birou şi care nu nu este interesat de teritoriu pentru că nu ştie ce înseamnă munca de teren şi benificiile care le poate aduce pentru coeziunea organizaţiei judeţene PD-L , oare de ce mai candidează ?