Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mironescu, profet pe corabia Speranţa Candidat sub sloganul „Ei cu ei, noi cu voi" (galerie foto)

ro

30 May, 2011 00:00 1938 Marime text

cap_4.jpgÎn urmă cu doi ani şi jumătate, la momentul lansării în cursa pentru alegerile parlamentare din 2008, candidatul din Colegiul 7, Laurenţiu Mironescu - acum aflat în lotul care a trecut pe la DNA, suspect pentru iniţiere sau constituire a unui grup infracţional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup şi trafic de influenţă -, se prezenta constănţenilor ca un om sincer, muncitor, tradiţionalist şi care poartă pe umeri cei 35 de ani petrecuţi pe mare de ultimele două generaţii ale familiei sale.

mironescu_slogan_-_lansare_PDL_Laurentiu_Mironescu_08.jpgDe altfel, el a fost unul dintre candidaţii din PDL Constanţa care nu şi-au ales un slogan anume pentru perioada campaniei, ci a preferat să meargă sub umbrela sloganului partidului „Ei cu ei, noi cu Voi" vrând să dovedească apropierea de constănţean, de la care aştepta voturile.

De altfel, pedeliştii constănţeni, printre care şi cei doi democrat-liberali aflaţi în prim plan în aceste momente din cauza problemelor pe care le au cu justiţia, Laurenţiu Mironescu şi senatorul Mircea Banias, au avut parte de o lansare teatrală, în cadru apărând şi corabia „Speranţa", dar şi câteva secvenţe rupte parcă din schiţele lui Caragiale. Chiar şi Jean Constantin, actorul care a jucat în „Toate pânzele sus" a fost prezent la lansare. „Mărturisesc că n-am cască, n-am târnăcop, n-am nici ciocan şi n-am nici seceră. Eu am alt inventar: cei 35 de ani petrecuţi pe mare de ultimele două generaţii din familia Mironescu", spunea candidatul de pe atunci la un fotoliu de deputat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii