Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Banias a plecat alături de Daniel Constantin din Delegaţia Permanentă a ALDE

ro

19 Mar, 2017 16:15 3742 Marime text
Membrii Delegatiei Permanente a ALDE se reunesc, duminica, pentru a decide data Congresului la care urmeaza sa fie ales un presedinte unic al partidului, subiect ce a provocat tensiuni intre taberele grupate in jurul actualilor copresedinti, Daniel Constantin si Calin Popescu-Tariceanu.

Daniel Constantin a părăsit şedinţa Delegaţiei Permanente a ALDE susţinând că este nestatutară: "Nu voi candida la postul de preşedinte, dar nu accept ca cineva din afara ALDE să ia decizii în partid" - a declarat Daniel Constantin.

Surse politice ne-au precizat că preşedintele ALDE Constanţa, Mircea Banias a plecat impreuna cu Constantin, în timp ce, ceilalţi membri ai Delegaţiei de la malul mării,  si-au exprimat sustinerea totala pentru Calin Popescu Tariceanu. 

„Am ales sa raman si sa particip in continuare la aceasta delegatie care din punctul meu de vedere este perfect statutara”, a precizat preşedintele filialei municipale, Daniel Learciu.


După evenimentele de astăzi, este de aşteptat ca Daniel Constantin să părăsească atât cabinetul Grindeanu, dar şi ALDE. La sedinta Delegaţiei Permanente a participat si primarul de la Medgidia, Valentin Vrabie. Acesta a ramas insa la sedinta, desi pe plan judetean  face echipa cu Mircea Banias. 
Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a anunţat, la finele şedinţei Delegaţiei Permanente desfăşurate duminică, că membrii Delegaţiei au convocat Congresul extraordinar al partidului pentru data de 21 aprilie, Călin Popescu-Tăriceanu anunţându-şi intenţia de a candida la preşedinţia partidului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii