Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minca "Dutu n-are sanse de castig"

ro

14 Oct, 2008 00:00 668 Marime text

Conservatorii se resemneaza cu ideea ca nu vor avea reprezentant intr-unul din colegiile de la malul marii, dupa ce tot mai multe zvonuri il arata drept candidat final pe Cristian Rizea, anuntat, la centru, de PSD, in urma cu doua saptamani. Mai nou se vorbeste despre cooptarea deputatului PD-L Stelian Dutu in tagma conservatorilor.

Zvonurile ultimelor zile, potrivit carora deputatul Stelian Dutu va candida in colegiul 5 la Camera Deputatilor, sprijinit de social-democrati, acestia adunand deja semnaturi in favoarea deputatului, nu il surprind pe liderul organizatiei judetene a PC, Ion Minca. Acesta a apreciat ca stie despre ceea ce se intampla in arealul sau. "Va candida ca independent, nicidecum din partea vreunei formatiuni, asta este cert". Cat despre presupunerile conform carora se planuieste cooptarea lui Dutu in tagma conservatorilor, in prag de alegeri parlamentare, Minca le infirma cu vehementa: "La PC nu va avea loc pentru ca cei de la centru nu il vor mai accepta. El a mai fost in partid, a plecat... nu am mai putea sa-l primim din nou. Chiar daca va candida ca independent, sansele acestuia sunt minime. E greu sa castige un nou mandat de deputat. Nu are sanse".

"Alianta va functiona"

Chiar daca social-democratii nu i-au bagat in seama deloc la momentul in care au intocmit lista de candidati, alianta PSD-PC fiind in judetul de la malul marii una pur formala, conservatorii au declarat ca vor colabora cu PSD-istii la momentul in care vor fi definitivate aspectele care tin de candidaturi. "Intalniri oficiale nu au fost, am mai discutat cu Nicusor Constantinescu, insa, din functia pe care o detin, sunt obligat sa respect ceea ce spune centrul, sa facem orice astfel incat alianta sa functioneze. Ce se spune de la centru asta facem, e normal", a apreciat Minca.

Scris de: {autor}Claudia CANDET{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii