Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Răzvan Ungureanu „Ar fi o tragedie ca Portul Constanţa să devină portul privat al lui Mazăre“ (galerie foto)

ro

20 May, 2014 00:00 3386 Marime text
Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele partidului Forţa Civică, a susţinut, ieri, la Constanţa, o conferinţă de presă în care a vorbit despre candidaţii la alegerile europarlamentare din 25 mai, dar şi despre probleme economice şi sociale de la nivelul judeţului Constanţa.
Alături de acesta s-au aflat deputatul Dănuţ Culeţu, preşedintele FC Constanţa, şi Ştefan Pirpiliu, secretarul general al Partidului Forţa Civică. Filiala judeţului Constanţa a Forţei Civice a fost reprezentată de candidatul pentru europarlamentare, Teodor Munteanu, despre care MRU a declarat: „Eu sper să-l văd primar la Mangalia“. „Suntem la începutul ultimei săptămâni de campanie şi la capătul unor drumuri lungi, dar mai mult decât importante pentru partidul nostru“, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu în deschiderea conferinţei.

„Ce ne dorim noi? Cel puţin doi europarlamentari“

MRU a vorbit despre listele de eurocandidaţi ale partidului Forţa Civică, susţinând că acesta este „singurul care a făcut publice criteriile de admitere pe lista de candidaţi“. El a adăugat că lista partidului este foarte bine proporţionată din punctul de vedere al genului, al profesiei, dar şi al reprezentării minorităţilor.
Mihai Răzvan Ungureanu a vorbit şi despre imposibilitatea multor politicieni români de a ieşi în rândul electoratului, declarând despre reprezentanţii Forţei Civice că au realizat o amplă campanie, cutreierând România şi vorbind cu oameni din toate colţurile ţării. „Din martie anul trecut şi până în aprilie anul acesta, am parcurs 2.000 de kilometri pe săptămână. Asta înseamnă că am privit în ochi nenumăraţi români şi că am avut numeroase dialoguri directe cu românii“, a declarat acesta. „Ce ne dorim noi? Cel puţin doi europarlamentari“, susţine MRU, bazându-se pe eficienţa echipei tinere pe care o reprezintă.

„Portul a devenit jucăria electorală a primarului Mazăre“

Referitor la situaţia controversată a transferului de acţiuni ale Portului Constanţa, Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că poziţia adoptată de premierul României, Victor Ponta, este total iresponsabilă. „Portul Constanţa nu este o bătaie de joc! Nu poţi primi, în calitate de primar, cu titlu gratuit, 13% din acţiunile Portului Constanţa, care este un obiectiv strategic naţional“, a adăugat acesta. „Ar fi o tragedie ca Portul Constanţa să devină portul privat al lui Mazăre“, a completat Ungureanu.
Într-una din declaraţiile sale, Dan Şova, ministrul Transporturilor, susţinea că va cere un punct de vedere al Comisiei Europene privind situaţia Portului Constanţa. În legătură cu acest lucru, Mihai Răzvan Ungureanu a spus: „Şi-a dat seama de enorma gafă care este pe cale să se producă şi încearcă să amâne semnătura sub diferite pretexte“. „Portul a devenit jucăria electorală a primarului Mazăre”, a conchis preşedintele FC.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii