Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Metin Cerchez, „in gura" lui Mircea Badea

ro

11 Mar, 2009 03:15 8547 Marime text
Metin-Cerchez-10.jpgDe câteva seri încoace, liderul Uniunii Turco- Musulmane din România, Metin Cherchez, este subiect de discuţie pentru realizatorul emisiunii de la Antena 3, „În gura presei", Mircea Badea.

Cunoscut de admiratorii OTV-iştilor drept cel care încerca să o găsească pe Elodia, ulterior apărut la Realitatea TV, în calitate de cunoscător al tainelor averii familiei Ceauşescu, Metin Cerchez este, de câteva seri, vedetă la Mircea Badea. Chestionat în legătură cu motivul pentru care realizatorul TV i-ar putea acorda o aşa mare importanţă, Cerchez a declarat: „Poate eu sunt vinovat de criza mondială, poate din cauza mea nu se dau pensii". „Mie îmi place emisiunea lui. Din partea mea, poate să vorbească cât vrea despre mine. Mie îmi poate aduce doar beneficiu de imagine, nicidecum vreun prejudiciu". Cerchez consideră că toată atenţia care i se acordă a pornit de la faptul că, la momentul în care a fost invitat la Realitatea TV, a pomenit despre mogulii din presă: „Eu o să spun adevărul şi mai departe, indiferent dacă o să se vorbească sau nu de mine de acum încolo".
Mai în glumă, mai în serios, fostul deputat a declarat că i-ar prinde chiar bine dacă ar fi invitat la emisiunea lui Badea. „Mă duc cu plăcere la emisiunea lui, dacă mă invită. Mi-ar sta bine acolo, printre ziare".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ptr ana 03 Jul, 2014 23:38 te angaja pe tine metin cerchez la el,fi serioasa.metin nu baga in seama toate nespalatele,incultele care vorbesc pe forum de carti de munca.
  • eu 03 Jul, 2014 23:32 pai daca esti retardata mintala,cine te-a pus sa lucrezi fara carte de munca,ai fost vreo boschetara si i s-a facut mila de tine ,lui metin cerchez si te-a angajat femeie de serviciu.mie mi-a facut carte de munca mereu ptr ca este un mare domn un om cinstit si corect.
  • ana 12 May, 2010 21:59 acum vreo 8 ani avea un magazin pe bul tomis eu am lucrat acolo 3 ani fara carte de munca pt acest om
  • kris 12 Mar, 2009 08:10 nu il cunosc prea bine pe acest om dar din ce am vazut din emisiuni de la o televiziune unde este prezent mai des mi s-a parut un om care vrea sa ajute oamenii chiar eu am vrut sa apelez la dinsul pentru unele nedreptati care se fac in orasul Constanta si de multe ori esti purtat pe drumuri fara sa ti se faca dreptate chiar daca legal ai acest drept .
  • colombo 11 Mar, 2009 14:55 Metin Cerchez nu este decat un infractor arhicunoscut in Constanta, fost interlop si tepar (si-a cumparat mobila si electrocasnice in rate si acum 7 ani si nu le-a platit nici pana in prezent), un terchea-berchea local care lua spaga lunar de la tigani pentru tarabele din 2 targuri ad-hoc, botezate in acea vreme 'Gorbaciov', ptr. ca acolo veneau si cetateni moldoveni sa faca comert; ba s-a mai asociat si cu un peste din Constanta, zis Blondu si cu banii amatorilor de chilipir, platiti in rate pe baza de contract pana la finalizarea constructiilor, au construit o piata cu standuri comerciale botezata 'la betoniere'; Numai ca pentru un stand prapadit din PVC si sticla de cca.8-10 mp. au umflat cate 10.000 de usd! Iar standurile sunt pe terenul primariei, cumparatorii riscand oricand sa ramana fara stabduri! Cam asta e Metin Cerchez.