Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre pune condiţii? „Dacă românii o să voteze cum trebuie la referendum, o să vedeţi şoseaua de coastă terminată"

ro

20 Jul, 2012 01:00 2701 Marime text

RaduMazare-soseauadecoasta.jpgScriam, în urmă cu doar câteva zile, despre faptul că primarul Radu Mazăre a lăsat să se strecoare, în discursul său public, o undă de îndoială cu privire la şansele de demitere, prin referendum, a preşedintelui Traian Băsescu.

Mai exact, la mitingul organizat vinerea trecută în Piaţa Far, edilul-şef a declarat: „M-a tăvălit viaţa destul. Şi dacă o ieşi, şi dacă n-o ieşi, tot o să dansez ca Zorba Grecul". Un „salt" notabil de la avertismentul din campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2009, atunci când în Constanţa au fost montate afişe care îl înfăţişau pe Mazăre cu următorul mesaj: „Alegeţi cine pleacă: ori EU, ori BĂSESCU!". Radu Mazăre declarase la momentul respectiv că, dacă preşedintele Băsescu va fi reconfirmat în funcţie, el va pleca în Brazilia.

Şeful administraţiei publice locale constănţene şi totodată liderul social-democraţilor de la malul mării nu se dezminte însă. Astfel, cu ocazia inaugurării de ieri a tronsonului Cernavodă - Medgidia din Autostrada Soarelui, Mazăre a fost întrebat în ce stadiu se mai află proiectul şoselei de coastă, una dintre iniţiativele de suflet ale primarului, neconcretizată până acum. Răspunsul lui Mazăre? Ei bine, acesta a fost legat, paradoxal, de referendum: „Dacă românii o să voteze cum trebuie la referendum, o s-o vedeţi şi pe-aia terminată. De început, o să vedeţi că începem în toamnă, în septembrie".

Iată, aşadar, că edilul-şef este o resursă inepuizabilă de avertismente atunci când vine vorba despre adversarii săi politici. Primarul nu ezită să meargă din nou pe ideea lui „ori, ori".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Baluta Constantin 20 Jul, 2012 17:04 ma baiat destept,mai Bonduelle..."de inceput poate ca vei incepe",dar problema este cind vei termina sa mai intoxici viata si asa nu f usoara a constatenilor? Vai,vai,unde vrei tu in lumea asta ca noi nu te retinem,saltimbanc-boy!
  • gixi 20 Jul, 2012 16:32 mai bine le mai pui cite o bucata de coasta la pachet milogilor, iar noi mai avem ceva sanse de viata cit de cit NORMALA !!!!!!!
  • O bunica 20 Jul, 2012 06:45 Sunt convinsa ca primarul nostru evoluat si european, americanizat & chinezat va vota "NU" la Referendum! Acolo, in cabina, va pune un autograf pe viitorul fiului sau, pe care il doreste intr-un stat evoluat, nu inregimentat si izolat de Lumea Buna! 100% Mister Mazare va vota "NU", desi e PSD-ist! Dixit!