Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Vasiliev aruncat pe Colegiul 10 deputaţi sau Senat 2! PPDD încă lucrează candidaturile

ro

30 Oct, 2012 01:00 3540 Marime text

PPDD-MarianVasiliev.jpgCandidaţii pentru o funcţie de deputat sau de senator mai au la dispoziţie ziua pentru a se înscrie oficial în cursa electorală, termenul limită de depunere a candidaturilor la birourile electorale de circumscripţie sau la Biroul Electoral Central fiind 30 octombrie, deoarece în perioada 31 octombrie - 7 noiembrie birourile electorale de circumscripţie trebuie să transmită BEC tabelele cu candidaţii.

Cel mai târziu la data de 7 noiembrie candidaturile vor rămâne definitive. În termen de trei zile de la rămânerea definitivă a candidaturilor, cel mai târziu la data de 10 noiembrie, se va stabili ordinea în care se tipăresc numele candidaţilor pe buletinul de vot.

Ce dilemă acum pe electoratul „de dreapta": să voteze ARD sau PPDD ?! Chinuitoare întrebare.

Silviu Wagner, Dumitru Bocai, Nicolae Şandru, Mircea Stoian, cândva nume grele în alte formaţiuni politice, acoperă lista oamenilor lui Diaconescu, la Constanţa. Organizaţia Constanţa a Partidului Poporului Dan Diaconescu a finalizat discuţiile şi negocierile pentru colegiile uninominale şi nu prea, din moment ce aseară târziu încă se mai discutau la Bucureşti. Deşi lista s-a tot modificat, nici cu 24 de ore înaintea termenului limită de depunere la Biroul Electoral, candidaturile nu erau publice. Astfel, pe Colegiul uninominal 1 Camera Deputaţilor, PPDD îl propune mai nou pe Mihai Tararache via Uniunea Ecologistă, pe Colegiul 2 Stelică Murariu, iar pe Colegiul nr. 3 îl regăsim pe consilierul judeţean Gabriel Mascas. Lista continuă cu fostul primar al oraşului Ovidiu, Dumitru Bocai, pentru Colegiul nr. 4, iar pe C 5 îl regăsim pe Silviu Wagner, fost director al Oil Terminal. Nicolae Şandru, fost membru PDL candidează Colegiul 6. Mircea Stoian candidează pe Colegiul nr. 7, iar Colegiul 8 îi aparţine lui George Popescu, fiul vitreg al ziaristului constănţean, Lucian Cristea. Gheorghe Slabu, va candida pe Colegiul 9 iar pe Colegiul 10 deocamdată candidează Marian Vasiliev care a renunţat la candidatura la Senat 4. În ceea ce priveşte candidaţii pentru Senat, PPDD propune pentru Colegiul nr. 1 pe consilierul local Gabriel Candidatu, pe Senat 2 locul a rămas vacant după retragerea omului de afaceri Gheorghe Dumitraş. Colegiul S 3 a fost negociat şi adjudecat de către Sali Negiat, secretar de stat adjunct pentru minorităţi cu sprijin politic ridicat de UDTTMR.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii