Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Butnaru, demis de la conducerea ARR

ro

20 Aug, 2009 22:30 3658 Marime text

butnaru.jpgPotrivit Radio Sky, Marian Butnaru, directorul ARR Constanţa a fost demis în urma unui  control din partea ministerului Transporturilor.

În urma verificărilor, reprezentanţii ministerului condus de Radu Berceanu au descoperit anumite nereguli, care au dus la demiterea lui Butnaru şi la desfacerea contractului de muncă al adjunctului acestuia. Contactat telefonic, Marian Butnaru a declarat că nu a auzit nimic despre demitere, că nu a fost anunţat, dar că se aşteaptă la o asemenea decizie. „A fost un control politic. Nu s-a desfăşurat acum, ci în martie, pe o perioadă de vreo trei luni de zile. Nu ştiu ce nereguli spun ei că au găsit aici, dar eu vă pot spune foarte clar că ARR Constanţa are una dintre cele mai bune activităţi din ţară", a declarat Marian Butnaru. Acesta a mai precizat că este nemulţumit de faptul că superiorii de la Bucureşti nu au vrut nici măcar să îi aprobe un concediu medical sau unul fără plată: „M-au mai dat afară de aici şi i-am dat în judecată. Am câştigat, le-am luat banii şi m-am întors. Pe mine  nu m-a anunţat nimeni de decizia lor de a mă demite. Este un abuz în serviciu. Oricum, peste câteva zile voi pleca în Franţa, la o clinică, pentru că sunt bolnav, am probleme cu hipofiza şi trebuie să mă tratez. Am trimitere de la medic şi ei nu au vrut să îmi accepte concediul medical".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Antonio 21 Aug, 2009 11:46 Butnaru un hot in adevaratul sens al cuvantului, fara nicio exagerare rezolvi orice problema cu bani la el. Primeste si produse in afara de bani, fara nicio discutie e flamand rau de tot
  • justitiar 21 Aug, 2009 09:38 Butnaru a fost in concediu medical dar participa fara probleme la sedintele de consiliu de la Medgidia,unde...sa ma ierte D-zeu,nu s-a vazut nici-o clipa ca ar fi bolnav.Sa se verifice,ca am dreptate.Ce mare lucru a insemnat pt. el dobandirea certificatelor de boala.Butnaru este incompatibil pt. a lucra la ARR,deoarece familia lui are firma de transport.
  • RADUCU 21 Aug, 2009 01:51 saracul butnaru, mi-e mila de el! mai ales ca la BUTAQA din medgidia treburile nu merg f. bine!