Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lotul 3 - aparate şi echipamente pentru laborator Contract pentru dotarea Ambulatoriului TBC

ro

05 Feb, 2011 00:00 1740 Marime text
echipamente_cjc_-_ambulatoriu_TBC.jpgConsiliul Judeţean Constanţa a demarat procedura de achiziţie pentru lotul 3 de echipamente medicale pentru dotarea Ambulatoriului TBC.

Deschiderea ofertelor în cadrul procedurii de achiziţie privind contractul "Furnizare echipamente medicale - «Maşini, utilaje şi instalaţii pentru ocrotirea sănătăţii» aferente proiectului Reabilitarea infrastructurii, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea ambulatoriului de specialitate TBC din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa", Lotul 3 - Aparate şi echipamente pentru laborator TBC este programată să aibă loc pe 21 martie, începând cu ora 12.00. Contractul prevede, mai exact, achiziţia a 46 de aparate şi echipamente de laborator pentru Ambulatoriul TBC din zona Tomis III.

Potrivit anunţului de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), valoarea estimată a contractului este de 1.256.366,4 lei fără TVA. Durata contractului este de 45 de zile de la data atribuirii. Participanţilor li se solicită o garanţie de participare în cuantum de 10.200 de lei şi o garanţie de bună execuţie în cuantum de 10% din valoarea contractului fără TVA. De asemenea, ofertanţii trebuie să aibă o cifră medie de afaceri pe ultimii trei ani (2007, 2008, 2009) de minim 1.600.000 de lei. Experienţa similară poate fi demonstrată prin prezentarea mai multor contracte similare obiectului achiziţiei, a căror valoare cumulată să fie de minim 800.000 de lei fără TVA. Procedura aleasă este licitaţia deschisă, iar criteriul de atribuire oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.

Loturile 1 şi 2, atribuite unor firme bucureştene

De precizat că primele două loturi de aparatură medicală pentru Ambulatoriul TBC vor fi furnizate de către două firme bucureştene - Editronic International SRL şi Neotech SRL - valoarea totală a celor două contracte fiind de 3.473.572,89 lei, adică de aproape 35 de miliarde de lei vechi. Investiţia este finanţată prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 "Îmbunătăţirea infrastructurii sociale", Domeniul Major de intervenţie 3.1 "Reabilitarea / modernizarea / dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale". Valoarea totală a proiectului de reabilitare şi modernizare a Ambulatoriului TBC este de aproximativ 12.000.000 de lei, din care suma nerambursabilă din fonduri europene este de 8.377.003,58 lei, fondurile nerambursabile susţinute de la bugetul de stat - 1.281.188,78 lei, iar contribuţia proprie a beneficiarului - 2.348.328,75 lei.

De precizat că acest contract a fost împărţit în două, licitaţia pentru reabilitarea ambulatoriului având loc separat. Contractul privind "Lucrări de C+M+I (construcţii, montaj, instalaţii), Amenajarea şi protecţia mediului şi dotări independente aferente proiectului «Reabilitarea infrastructurii, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea ambulatoriului de specialitate TBC din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa»" a fost atribuit altei firme bucureştene - SC Marca Telecom SRL. Firma îi are ca patroni pe Mihai Sergiu Ceacîreanu şi pe Liviu Gheorghe Puşcaru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii