Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Localnicii din Crucea, alături de Gheorghe Frigioi

ro

07 Jun, 2012 03:24 2138 Marime text
Crucea_lansare_Frigioi_exposure.jpgÎn urma evenimentului de lansare a candidaturii, Gheorghe Frigioi, candidatul USL la Primăria Crucea, a continuat întâlnirile electorale cu cetăţenii din comună.

Toţi localnicii au participat zilele trecute la întrunirile iniţiate de Gheorghe Frigioi pentru a dezbate împreună soarta comunei Crucea. Primarul a fost deschis la sugestiile venite din partea cetăţenilor. În acelaşi timp, Gheorghe Frigioi le-a prezentat celor veniţi la întâlniri, care nu erau puţini la număr, proiectele de dezvoltare a comunei pe care le va implementa în perioada 2012-2016. În total, au avut loc cinci întruniri în satele Gălbiori, Stupina, Şiriu, Crişan şi Băltăgeşti. Astăzi, de la ora 18.00, este programată o altă întrunire, de această dată în comuna Crucea. Evenimentul va avea loc în parcul de vizavi de Primărie. Cetăţenii se vor întâlni din nou cu primarul pentru a discuta proiectele viitoare. Ca şi celelalte întruniri, şi aceasta se va desfăşura într-o ambianţă plăcută. Mai precis, localnicii vor fi invitaţi la spectacol. Vor urca pe scenă pentru a întreţine atmosfera Viorica Macovei, Laura Lavric, Fuego, Alesis, Andreea Bălan, Silvana Rîciu şi Grupul Datina. În cadrul celorlalte întruniri electorale, localnicii le-au avut în mijlocul lor pe două soliste îndrăgite, membre ale Ansamblului Doina Gorjului, din Târgu Jiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • NWO 09 Jun, 2012 16:03 Felicitari Domnului Primar pentru realizarile sale... La mai multe si succes in alegeri... Un simpatizant.:.