Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea – „Cabinetul pentru Grindeanu va fi puţin diferit faţă de Sevil Shhaideh”

ro

30 Dec, 2016 22:07 1717 Marime text
Liviu Dragnea a făcut o serie de declaraţii importante, după ce Klaus Iohannis a dat undă verde învestirii lui Sorin Grindeanu în funcţia de prim-ministru. 
 
Preşedintele PSD a spus că noul Guvern va cuprinde şi noi ministere.

„Programul de guvernare este cel mai complex de la Revoluţie încoace, dar şi cel mai greu de îndeplinit. Înţeleg dorinţa legitimă a presei de informare, dar e important rezultatul final. Vor fi nume destul de noi, foarte multe, oameni în care eu am încredere. N-o spun cu răutate, ci cu dorinţa fermă de însănătoşire a societăţii. Cabinetul pentru Grindeanu va fi puţin diferit faţă de Sevil Shhaideh. La unele ministere vor fi modificări faţă de lista iniţială. Acei miniştri nu vor fi controlaţi de nimeni, nici de partid. Vor fi supravegheaţi. Nu ei au câştigat alegerile, ci partidul, cu acel program de guvernare care a dat încredere românilor. Parlamentul să fie reaşezat la locul lui firesc. (...)

Vor fi patru ministere în plus. Sunt domenii care pot deveni motoare economice importante pentru România. Acum ele sunt departamente în ministere. Vă pot da un exemplu: Turismul. Vreau să fie un Minister al Turismului distinct. Va fi un minister distinct al IMM-urilor, al mediului de afaceri. Relaţia dintre stat şi mediul de afaceri va fi total schimbată. O relaţie fără frică”, a spus, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, Liviu Dragnea.


Sursa foto: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii