Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea a anunțat la Mamaia constituirea unui sistem integrat de comunicare PSD-ALDE-Guvern-Parlament

ro

02 Sep, 2017 14:14 2253 Marime text
Liderii coaliţiei de guvernare PSD-ALDE au convenit sâmbătă, la Mamaia, constituirea unui sistem integrat de comunicare PSD-ALDE-Guvern-Parlament, a anunţat liderul PSD, Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor, conform Agerpres.ro. 
 

"Sunt probleme în primul rând de comunicare între Guvern şi partide, între partide şi Guvern şi în cadrul grupurilor parlamentare şi între membrii comisiilor de specialitate din Parlament. Am convenit astăzi - este o decizie importantă - să avem un sistem integrat şi compact de comunicare PSD-ALDE-Guvern - Parlament în aşa fel încât măsurile legislative, guvernamentale care se iau să poată să fie comunicate în timp real sau poate de la stadiul de intenţie, şi noi să le putem comunica în mod coerent şi noi şi colegii care au apariţii publice", a precizat Dragnea, care a participat la o şedinţă a conducerii ALDE.

 
Potrivit acestuia, există de asemenea este o discuţie care trebuie să fie încheiată săptămâna viitoare referitoare la responsabilităţile care vor trebui alocate secretarilor de stat, şi a dat asigurări că relaţia sa cu liderul ALDE este una foarte solidă.
 

"Vom avea analize serioase asupra responsabilităţilor care au fost alocate fiecărui secretar de stat. Va fi o discuţie cinstită şi aşezată funcţie de dorinţele şi capacităţile fiecăruia, o discuţie pe care o vom avea cu miniştrii. De asemenea dacă vor apărea probleme la nivel local, deocamdată nu sunt. Am stabilit un sistem de comunicare şi de intervenţie în aşa fel încât aceste probleme să se regleze pe fond. Nu există tensiuni în coaliţie. (...) Relaţia dintre mine şi Călin Popescu-Tăriceanu este una foarte solidă, foarte sinceră şi foarte puternică şi pe această relaţie se bazează şi relaţiile din coaliţie şi susţinerea majorităţii parlamentului", a mai spus liderul PSD

Sursa: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii