Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Limbajul nonverbal al principalilor competitori de la Constanţa Chiţac, Făgădău şi Palaz, sub lupa psihologului!

ro

23 Feb, 2016 00:00 5050 Marime text
limbajul nonverbal al principalilor competitori de la constanta chitac fagadau si palaz sub lupa psihologului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MIHAI 22 Mar, 2016 10:11 Dupa felul in care sunt caracterizati ar trebui sa-i alegem pe toti trei . Unul nu aude , altul nu vede celalalt nu vorbeste , sunt " calitati " caracteristice cu care un trio ar rezolva problemele cu brio .
  • maria 23 Feb, 2016 18:11 Propaganda pentru alegeri Toti sint buni,Oamenii sint fraieri ca-i voteaza. Dna Lavinia,parca erati mai convingatoare la Radio SKY.II faceti reclama si dnei.Fulas. Ce este adevarat din tot articolul :intr-adevar, multi din care s-au cocotat sa ne conduca ar avea nevoie de un control psihologic si chiar psihiatric. Vi-l recomandam si dl,Anton Antoniadis ,presedintele municipal PMP, care s-ar dori viceprimar.
  • Teodor 23 Feb, 2016 09:03 Dar ce trebuie sa spunem noi cand analizam psihologia psihologului roman? Psihologul roman este un las, nu are curajul sa puna "lupa" pe rana.Mai mult psihologul se baga in seama cand face asemenea descrieri de specialitate.De exemplu,politicianul roman este ultimul om cand este descris in general,cand psihologul nu trebuie sa dea un nume si un prenume.Dar cand trebuie sa dea exemple concrete,psihologul isi schimba parerea.De exemplu:politicianul munceste prea mult,politicianul nu are rabdare,politicianul nu se multumeste cu ceea ce realizeaza.Asemenea caracterizari faceam si eu la partid cand trebuia sa recomand un coleg de serviciu pentru a intra in randul membrilor PCR.Cunoastem limbajul.Cred ca psihologul roman a terminat Academia Stefan Gheorghiu.