Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Limbaj de cartier marca Florea Constandin pentru deputatul Stavrositu

ro

06 Nov, 2010 00:00 1931 Marime text
În cursul serii de ieri, în timp ce în sala de şedinţe de la sediul de la judeţ al PDL se desfăşura şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PDL, preşedintele organizaţiei locale Techirghiol a PDL, Florea Constandin, care ieşea din încăpere a atacat-o dur pe colega sa de partid, Maria Stavrositu, faţă de şoferul său.

"Ce mă, ţi-ai adus javra aici?", s-a adresat Constandin, şoferului Mariei Stavrositu care abia ce sosise împreună cu deputata şi Adrian Gheorghiţă la şedinţa BPJ.

În replică la remarca dură şi mai puţin decentă pe care colegul de partid i-a adresat-o, Stavrositu este decisă să nu mai participe la şedinţele BPJ, dacă preşedintele organizaţiei, Mircea Banias, tolerează un astfel de comportament şi nu ia atitudine faţă de astfel de manifestări. "Este cert că preşedintele organizaţiei tolerează un astfel de comportament. Acest personaj recidivează în mod constant şi mă gândesc că atâta timp cât nu este penalizat să evit să merg la BPJ, exact pentru acest motiv", a precizat Stavrositu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Traian 09 Apr, 2011 13:35 cine este acest florea? un hot de motorina, un individ care a escrocat agricultorii din pecineaga si techirghiol, un betiv care si-a dat singur foc cand era beat,care a intrat in pdl sa nu fie anchetat. Rusine oamenilor de langa el !"
  • justice 07 Nov, 2010 08:55 fata mafiotului cusu-mafia pdl dosar incineratorul si sa mai zica palaz si sri care stiu cine sint ptr k sri e folosit in scop personal de palaz ,cum ca jurist la primarie nu se ducea la 2 termene si pierdea ptr cusu si ciote imobile de milioane euro
  • cloaca de la PDL 06 Nov, 2010 06:41 Echipa Banias-Chirila promoveaza si incurajeaza toti interlopii gen Avatafului,Florea, Ciobanu, Anghel samd.Nu e de mirare ca rar mai vezi pe la BPJ pe Iorgus , Stavrositu, Corbu , Mitroi, Constantin,Ivanescu,Toanchina, Manafu,Mitrana si altii