Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Daraban, preşedintele CCIR, despre candidatura la Primăria Constanţa „Jucăm în altă ligă acum“

ro

12 May, 2015 00:00 2970 Marime text
Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) şi, în acelaşi timp, al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, a afirmat, ieri, că nu este interesat de o candidatură la Primăria Constanţa. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă ocazionate de marcarea, de către CCINA Constanţa, a 25 de ani de la înfiinţare.

Întrebat dacă va candida la mandatul de edil-şef al municipiului Constanţa, Mihai Daraban a răspuns: „Nu. Sigur“. De ce? „Jucăm în altă ligă acum“, a venit imediat răspunsul actualului preşedinte al CCIR. Daraban a menţionat că nu s-ar vedea activând în administraţia publică locală din Constanţa, „în sistemul actual“. Totodată, el a subliniat că „nu e loc de nimic“, prin „nimic“ înţelegându-se negocieri. „E un subiect închis“, a adăugat acesta.

Amintim că Mihai Daraban a vrut să candideze la alegerile locale din 2008. „Ademenit“ de liberali pentru a se înscrie în PNL cu promisiunea că va fi desemnat candidatul partidului la scrutinul local, Daraban a devenit membru cu acte în regulă al acestei formaţiuni. Atâta doar că liberalii au invocat ulterior efectuarea unor sondaje de opinie şi l-au tot dus cu vorba pe Daraban. Până în momentul în care, constatând că PNL Constanţa nu se ţine de cuvânt, preşedintele CCINA a demisionat din partid.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii