Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Joi se semnează protocolul USL la Constanţa Mazăre, Dragomir şi Mincă fac oficial front comun

ro

07 Mar, 2011 01:39 1455 Marime text
cap_6.jpgJoi, de la ora 14.00, liderii PSD, PC şi PNL de la nivelul judeţului Constanţa, primarul Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu - preşedintele CJC, Gheorghe Dragomir - liderul de la judeţ al PNL,Victor Manea - liderul PNL de la municipiu şi Ion Mincă - şeful PC Constanţa, vor semna actul oficial de colaborare.

protocol_Radu_Mazare.jpgDacă în urmă cu câteva luni pesediştii constănţeni erau văzuţi ca nişte adversari de temut, iată că a venit vremea când între PNL şi PSD s-a înnodat lanţul de iubire. Liderul de la judeţ al PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a caracterizat această colaborare drept un proiect ambiţios care va aduce multe plusuri. „Colaborarea nu va exista pentru totdeauna. Noi ne-am obişnuit mai greu, dar ne-am dat seama că această construcţie este necesară. Ne bazăm pe fairplay şi pe loialitate. Vom trece peste lucruri care încă ne despart, dar vom reuşi. După ce România va trece de punctul greu în care se află, vom merge fiecare partid pe drumul său", a spus Dragomir.

protocol_Gheorghe_Dragomir.jpgConducerile celor două filiale PNL şi PSD s-au întâlnit deja pe 2 martie, în capitală, pentru a se pune de acord cu acest protocol, iar joi, de la ora 14.00, în prezenţa tuturor preşedinţilor organizaţii din judeţ, alături de şefii filialelor judeţene PSD, PNL şi PC, protocolul de colaborare va fi încheiat la nivel judeţean şi apoi la nivelul fiecărei localităţi din judeţ în parte.

Liderul liberal a susţinut că nu este exclus ca după ce colaborarea din cadrul uniunii va expira să facă o colaborare cu PC, partid de dreapta ca şi PNL. Este exclusă însă colaborarea cu PSD: „Nu se va întâmpla acelaşi lucru cu PSD".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii