Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un nume pe listă Liliana Mincă, fosta şefă a Loteriei Române -„Nu exclud o candidatură la Primăria Constanţa“

ro

03 Aug, 2015 00:00 4469 Marime text
Exclusă din PPDD anul trecut, deputatul Liliana Mincă este încă un nume care se adaugă listei de viitori posibili candidaţi la Primăria Constanţa. Afiliată în prezent Partidului Naţional Democrat - PND, soţia fostului lider PC Constanţa, Ion Mincă, fost viceprimar al Mangaliei, a confirmat, pentru ZIUA de Constanţa, că se gândeşte la această posibilitate. „Nu exclud o candidatură pentru Primăria Constanţa. Urmează să stabilim în perioada următoare care este cea mai bună soluţie, dacă îmi voi depune candidatura din partea vreunui partid sau ca independent. Momentan, îmi doresc doar continuitate pentru proiectele mele din Parlament. Consider că sunt un om cu proiecte, care a adus bani statului prin funcţiile deţinute şi cred că aş putea avea proiecte fructuoase“, a declarat Liliana Mincă, pentru ZIUA de Constanţa.
 
Liliana Mincă a devenit cunoscută publicului ca director al Loteriei Române, funcţie pe care a ocupat-o din 2006 până în 2009. Ulterior, a fost numită de premierul Emil Boc preşedinte al Agenției Naționale de Control al Exporturilor. După ce a părăsit și această funcție, s-a implicat total în politică: mai întâi, în PSD+PC, şi-a încercat apoi norocul în PDL, apoi în UNPR, pentru ca, în final, să intre în PP-DD, de unde a fost exclusă, în prezent fiind deputat din partea PND. S-a căsătorit în 2007 cu Ion Mincă, viceprimar al Mangaliei, oraş în care, de altfel, a şi avut loc petrecerea de nuntă.
 
Dacă Liliana Mincă va decide să intre în cursa pentru Primăria Constanţa, ea ar fi al 12-lea candidat pentru fotoliul de primar lăsat vacant de Radu Mazăre, după ce, recent, în contextul scrutinului local din 2016, a fost vehiculat şi numele constănţeanului Sebastian Bodu, fost europarlamentar.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii