Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Implicarea femeii tătare în acţiuni cultural-artistice", un eveniment găzduit astăzi de UDTTMR

ro

17 Nov, 2012 00:00 2323 Marime text

06_UDTTMR_femei_-_sediu_01_2.jpgUniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR) găzduieşte, astăzi, în sediul din strada BP Hasdeu, acţiunea „Implicarea femeii tătare în acţiuni cultural-artistice".

Evenimentul care începe la ora 11.00 este coordonat de Organizaţia de Femei a uniunii. Manifestarea ajunge anul acesta la cea de a patra ediţie şi cuprinde o serie de momente artistice al căror scop este acela de a pune în valoare latura cultural-artistică a tătăroaicelor. În cadrul evenimentului, membrele organizaţiilor Constanţa şi Medgidia vor prezenta două scenete scurte, semnate de autoare tătăroaice şi interpretate în limba tătară. De menţionat este că micuţii care frecventează cursurile de limba tătară ale UDTTMR vor fi, şi ei, protagoniştii unei scenete în limba tătară.

Cei care vor lua parte la eveniment vor avea ocazia să asculte anecdote în limba tătară, precum şi cântece tradiţionale tătăreşti, ce vor fi prezentate în cadrul unui concurs.

Nu mai puţin important, în contextul evenimentului nu vor lipsi intervenţiile liderilor UDTTMR şi cele ale membrelor Organizaţiei de Femei, pe tema „Implicării femeilor tătare în acţiuni cultural-artistice".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii