Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îl așteaptă soarta lui Geoană? Victor Ponta amenințat cu excluderea din PSD de Liviu Dragnea

ro

07 Jan, 2016 18:37 2742 Marime text
 
Război total între actualul și fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea și Victor Ponta. Acesta din urmă a anunțat că va lansa săptămâna viitoare fundaţia pe care a înfiinţat-o alături de câțiva apropiați din politică. Victor Ponta îşi va lansa pe 14 ianuarie o fundaţie -Black Sea Regional Project - pe care a înfiinţat-o alături de alte nume din politică, printre care fostul ministru al Sănătății Nicolae Bănicioiu, dar şi liderul ALDE, Daniel Constantin. Totuși, se pare că planurile politice pe termen lung ale fostului premier implică o nouă candidatură la alegerile din acest an.

Actualul lider PSD, Liviu Dragnea  pare  că se teme că Victor Ponta i-ar putea lua pe mulți dintre cei din partid pentru a-l urma la fundație, motiv pentru care fostul șef al PSD ar fi fost amenințat cu excluderea din partid, la fel ca Mircea Geoană.

Ba chiar se pare că există informații că  Dragnea va cere partidului să tranşeze situaţia în cadrul Comitetului Executiv programat la sfârşitul lunii ianuarie, potrivit Antena 3.

Sursa foto: Dc-News.ro/Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii