Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hasotti despre contractele lui Mazare „Acum e treaba DNA-ului"

ro

24 Aug, 2009 02:58 1792 Marime text

Întrebaţi despre motivul tăcerii conducerii judeţene şi municipale a PNL, dar şi a aleşilor locali şi judeţeni în legătură cu contractul de publicitate de 800.000 de euro dat de administraţia locală către SC Soti Cable Neptun SRL, Gheorghe Dragomir şi Puiu Haşotti au susţinut la unison că problema nu face parte din preocupările lor.

În alte condiţii sau în cazul altor acuzaţii asemănătoare, cel puţin unul dintre cei doi liberali ar fi adus mai multe argumente prin care ar fi dezaprobat deciziile administraţiei locale. Ieri, însă, şi Dragomir şi Haşotti au declarat că problema nu mai este acum una a opiniei publice, ci una a DNA-ului. „Noi am aflat despre contractele de publicitate din presă, n-am avut nicio altă informaţie", a susţinut detaşat Haşotti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 24 Aug, 2009 15:50 Cum domnule,ii vezi pe cei doi cu o reclamatie in mana ducandu-se la DNA sa ia un nr. de inregistrare? Au oameni specializati cu partea "nevazuta si neauzita". Din cauza asta este inca in functii importante in partidul PNL si in alte organizatii,d-l IONEL CHIRITA ,deoarece este sprijinit de acelasi tip de "oameni " ca si el(violator de corespondente postale).Oare isi ataca proprii colegi sau ataca impreuna ?
  • ucseer 24 Aug, 2009 07:17 Lui hasoti, nici gura nu-i pute, nici usturoi nu a mancat. Auzi! El a aflat din presa despre cei 800.000 de euro! Cum din presa stimabile!? Nu ti-au spus consilierii ca pentru afacerile de care ei si PNL Constanta, beneficiaza in cadrul cooperativei Mazare, au votat si un mic ajutor pentru postul colegului Strutinski-Mazare-Constantinescu? Ti-au spus, dar intelegerea este: "mucles cand este vorba de afaceri".