Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grindeanu, la prima ședință de Guvern Campania a trecut, deja intrăm în pâine și trecem la fapte

ro

04 Jan, 2017 22:03 1491 Marime text
Ședința de Guvern a început în jurul orei 21.15. Sorin Grindeanu a fost însoțit până în fața sălii de ședință de către liderul PSD Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, și liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului. Cei doi i-au urat succes noului premier.

Premierul Sorin Grindeanu le-a transmis miniștrilor din Cabinetul său, la începutul primei ședințe a noului Guvern, că trebuie să intre "în pâine" și să treacă la fapte.

Grindeanu, către miniștri: „Preluați ministerele joi dimineață; vineri — ședință de guvern. Campania a trecut, deja intrăm în pâine și trecem la fapte".

Sorin Grindeanu a anunțat că în prima ședință a noului Cabinet vor fi adoptate ordonanța de organizare a Guvernului și proiectul de lege privind abilitarea Executivului de a emite ordonanțe.

"Astăzi avem pe ordinea de zi (...) două puncte. Un proiect de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe și un proiect de ordonanță de urgență pentru stabilirea unor măsuri în domeniul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative. Sunt lucruri absolut necesare pentru a funcționa cum trebuie ca și guvern și în al doilea rând pentru a da posibilitatea Parlamentului în zilele următoare să adopte acest proiect de lege. (...). Avem toate avizele pentru cele două", a spus Sorin Grindeanu.

Sursa foto: News.ro


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii