Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grindeanu a început schimbarea secretarilor de stat. Primele decizii contrasemnate de Victor Ponta

ro

17 Jun, 2017 03:11 4688 Marime text
În această noapte au fost publicate, în Monitorul Oficial al României, mai multe decizii ale primului ministru Sorin Mihai Grindeanu, și contrasemnate, de Victor Ponta, din funcția de secretar general al Guvernului.

Astfel Adrian-Marius Dobre a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Adrian Ionuț Gâdea din cea de sercetar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, iar Tudor Vesa din cea de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Totodată a fost eliberat Adrian Mlădinoiu, din funcția de secretar de stat în cadrul Secretariatului general al Guvernului, și Ioana-Andreea Lambru din funcția de secretar adjunct al Guvernului cu rang de secretar de stat.


Așa cum spuneam toate deciziile primului ministru sunt contrasemnate de noul secretar general al Guvernului Victor Ponta, acestea fiind primele pe care le parafează din noua sa funcție oficială.  

Reamintim că până ieri secretar de stat al Guvernului a fost Mihai Busuioc, care deținea acest post din 4 ianuarie anul acesta. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii