Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru, despre un coleg de partid „Nu ştiu cum a ajuns Sebastian Bodu europarlamentar"

ro

08 Feb, 2013 20:00 2517 Marime text

08.jpgProiectul de regionalizare care a ajuns în atenţia presei la începutul acestei săptămâni continuă să nască divergenţe de opinie. Şi asta nu doar în interiorul USL.

După ce europarlamentarul PDL Sebastian Bodu i-a solicitat primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre, să îşi folosească influenţa politică în cadrul USL, astfel încât Constanţa, şi nu Brăila să fie reşedinţa viitoarei regiuni de sud-est, Mazăre a răspuns solicitării doar printr-o întrebare, anume „Cine-i ăsta (n.r. - Sebastian Bodu)?".

Amintim că eurodeputatul a declarat că „indiferent care au fost criteriile după care s-a făcut această desemnare, nu există niciun motiv economic, administrativ sau geo-politic pentru care reşedinţa să nu fie municipiul Constanţa, ci municipiul Brăila sau oricare alt municipiu de pe raza noii regiuni". Bodu a avertizat că dacă Mazăre nu influenţează, în sensul modificării ei, decizia, va solicita organizarea unui referendum local.

Întrebat de ce a făcut această solicitare către Radu Mazăre, liderul PSD Constanţa, şi nu către colegul său de partid, senatorul Gigi Chiru, Sebastian Bodu a declarat, pentru cotidianul Observator de Constanţa: „Nu văd un motiv pentru care vreun constănţean l-ar agrea pe Chiru. Poziţia oficială a mea: nu sunt prieten cu Gigi Chiru, câtă vreme el este preşedintele PDL Constanţa. Eu sunt pentru el un simplu constănţean".

În replică, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, Gigi Chiru, a declarat: „Nu mă interesează personajul ăsta, Sebastian Bodu. Nu mă interesează ce declară acest cetăţean al Constanţei, indiferent de natura declaraţiilor. Nu ştiu nici cine e şi nici ce vrea. Nu ştiu cum a ajuns (n.r. - Sebastian Bodu) europarlamentar PDL".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii