Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru, al treilea director din Eforie la Inspectoratul in Constructii

ro

09 Feb, 2009 02:22 1601 Marime text
Gigi_Chiru_31.jpgEforie este un oraş al aspiraţiilor înalte. Acest lucru este dovedit de faptul că, de opt ani, conducerea Inspectoratului Teritorial de Stat în Construcţii a fost asigurată exclusiv de către locuitori ai oraşului.

Această perioadă se poate prelungi cu încă patru ani, având în vedere că ne aflăm la începutul unei noi legislaturi. Timp de opt ani, la conducerea Inspectoratului Teritorial de Stat în Construcţii s-au rulat, rând pe rând, şefi de pe plan local ai unor importante formaţiuni politice. Acum urmează al treilea.
Este vorba despre social-democratul Ioan Ovidiu Brăiloiu, actualul primar al oraşului Eforie, care a asigurat directoratul Inspectoratului Teritorial de Stat în Construcţii în perioada 2001 - 2004. Locul său a fost luat de către liberalul Niculae Ciocănel, consilier local al PNL şi fost candidat pentru funcţia de primar al oraşului Eforie, la alegerile din 2008. După PSD şi PNL, a venit şi rândul PD-L. Democrat-liberalii constănţeni l-au nominalizat vineri, în şedinţa Biroului Permanent Judeţean, pentru conducerea Inspectoratului Teritorial de Stat în Construcţii, pe nimeni altul decât Gigi Chiru, principalul adversar al primarului Ovidiu Brăiloiu la alegerile locale de anul trecut şi fost candidat pentru un mandat de deputat în Colegiul Uninominal nr. 6. Motivaţia pentru propunerea făcută de democrat-liberali pentru conducerea inspectoratului la care Eforie are exclusivitate a fost că, deşi nu a reuşit să-şi asigure un fotoliu în Parlament, Gigi Chiru a adus multe voturi, care au fost redistribuite partidului la nivel naţional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii