Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Mihaesi, victima „caracatitelor" lui Mazare (galerie foto)

ro

02 Apr, 2009 02:30 3213 Marime text

Gheorghe_Mihaesi_masina_blocare_roti_caracatita_06.jpgSocial-democratul Gheorghe Mihăeşi a avut parte, ieri, în jurul orei 13.00, de o „surpriză" nu tocmai plăcută, în momentul în care şi-a găsit maşina blocată de „caracatiţele" primarului Mazăre.

Alesul judeţean oprise neregulamentar pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu - una dintre cele mai circulate artere din municipiul Constanţa. Deşi a lipsit preţ de câteva minute, când s-a întors la maşină a constatat că îi fuseseră blocate roţile de la jepp-ul Mitsubishi Pajero. A luat numărul de telefon de pe „fluturaşul" lăsat de Poliţia Locală şi a sunat să vină să i se deblocheze roţile. Ziariştii cotidianului nostru l-au surprins pe consilierul judeţean în aşteptarea celor care îl blocaseră.
Contactat telefonic, Gheorghe Mihăeşi ne-a declarat că oprise în locul cu pricina pentru a-şi duce perdelele la spălătoria situată la parterul unui bloc de pe Lăpuşneanu. Consilierul judeţean a explicat că fusese nevoit să oprească acolo pentru că nu erau locuri de parcare în zonă, fiind ocupate de staţia de taxiuri. „M-am gândit că durează două minute să duc perdelele la spălătorie. În plus, am vorbit cu un taximetrist să mă cheme dacă e ceva. Din păcate însă, spălatul perdelelor se plăteşte la metru şi a trebuit să stau să le măsoare", a adăugat Gheorghe Mihăeşi. Spălatul perdelelor îl va costa pe consilier cu 150 lei mai mult decât ar fi fost firesc, având în vedere faptul că a plătit 50 lei pentru deblocarea roţilor şi o amendă de 100 lei pentru faptul că, după cum ne-a declarat, nu a prezentat permisul de conducere oamenilor legii. „Uitasem actele în cealaltă maşină şi am luat amendă", a afirmat consilierul judeţean, recunoscând, totodată, că a încălcat regulile de circulaţie. „Este vina mea, şi-i sfătuiesc pe ceilalţi şoferi să nu facă la fel ca mine", a spus Gheorghe Mihăeşi. Acesta a adăugat că s-a interesat şi a aflat că poate ajunge la spălătorie şi prin spatele blocurilor. „Am aflat că există şi parcare unde îmi pot lăsa de acum maşina", a mai precizat consilierul judeţean. În ediţia online a ziarului nostru puteţi vizualiza mai multe fotografii cu întâmplarea ce l-a avut drept protagonist pe Gheorghe Mihăeşi.

{mos_ri:Gheorghe Mihaesi}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • laur 02 Apr, 2009 23:18 Gheorghe Mihaesi, victima „caracatitelor" lui Mazare Alesul judeţean oprise neregulamentar pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu - una dintre cele mai circulate artere din municipiul Constanţa adica ce el nu are voie sa fie tratat la fel ca si ceilalti muritori de rind??? adica daca-i ales local vezi doamne trebuie iertat din contra ar fi meritat amenda triplata pentru ca este unul din cei ce fabrica legile pentru altii trebuie facut la fel ca si in Norvegia amenda in functie de venituri si atunci ai sa vezi ce frumos si-ar fi cautat un loc de parcare un badaran ***** si cu capul mare de nu mai poate trece usile