Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Albina, invins la Ovidiu, de talibanii PNL

ro

20 Mar, 2010 02:07 4237 Marime text
cap_11.jpgCiprian Hanganu a fost ales preşedinte al PNL Năvodari, cu 185 de voturi. Principalul său contracandidat, George Albină, s-a retras din cursă în ultima clipă, afirmând că organizarea alegerilor a fost nestatutară.

Organizaţia locală PNL Ovidius şi-a ales aseară noua conducere. Liberalul Ciprian Hanganu a fost ales preşedinte al filialei, obţinând un număr aproape dublu de voturi faţă de Tiberiu Crudu. Principalul contracandidat al lui Ciprian Hanganu - plecat în cursă de pe poziţia de preşedinte interimar al organizaţiei - a fost George Albină, care şi-a retras candidatura pe ultima sută de metri, motivând că a fost dezavantajat de modul organizării alegerilor.

Ciprian Hanganu a fost ales şef de filială cu 185 de voturi, în timp ce Tiberiu Crudu, a primit doar 85 de voturi.

George Albină ne-a declarat că s-a retras din cursa pentru şefia PNL Ovidiu întrucât a fost dezavantajat de faptul că nu i s-a pus la dispoziţie convocatorul şedinţei, cu lista tuturor membrilor, pentru a-şi face campanie electorală. „Aş fi vrut să fim anunţaţi despre data alegerilor când a fost stabilită în cadrul Delegaţiei Permanente a PNL Constanţa, cu aproximativ 30 de zile în urmă. Noi am fost anunţaţi abia acum opt zile", ne-a declarat George Albină. De altfel, liberalul a reproşat acest lucru direct, chiar conducerii organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, în plenul şedinţei desfăşurate aseară, începând cu ora 18.00, în sala mare a Centrului Cultural Ovidiu. George Albină consideră că modul în care s-au organizat alegerile este nestatutar întrucât convocatorul întrunirii de aseară trebuia aprobat de către Biroul Politic Local. Liberalul este de părere că din poziţia de preşedinte interimar al filialei, Ciprian Hanganu a avut un avans faţă de el. „Mi se părea normal ca de organizarea alegerilor să se ocupe doar secretarul organizaţiei, domnul Iulian Leonte", a mai spus Albină, care a candidat, însă pentru un loc în Biroul Politic Local.

Ciprian Hanganu crede că afirmaţiile lui George Albină nu sunt îndreptăţite întrucât, spune el, „campania cu membrii filialei ţi-o faci în fiecare zi". Acesta a declarat că alegerile de la Ovidiu s-au desfăşurat conform noului statut al partidului şi că membrii filialei au fost înştiinţaţi din timp.

Dragomir: „Albină are un handicap. El vine din PD"

La reproşurile aduse de George Albină, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a răspuns de asemenea, prin faptul că o campanie nu se face în ultima săptămână, afirmând totodată că George Albină are „handicapul" de a fi venit de la PD, în 2004, pe vremea regretatului primar liberal Ion Podaru. Dragomir este de părere că tocmai acest „handicap" l-ar fi împiedicat pe Albină să îşi apropie mai mult membrii filialei locale PNL Ovidiu. „Cei care sunt vechi în PNL Ovidiu, talibanii cum se spune, nu s-au apropiat, probabil, prea mult de George Albină. Una e să fii de la 18 ani într-un partid şi alta este să fii doar de câţiva ani. George Albină nu a ştiut să devină compatibil cu această organizaţie", a fost de părere Gheorghe Dragomir.

Despre Ciprian Hanganu, preşedinte plin de ieri, al PNL Ovidiu, deputatul Gheorghe Dragomir a avut numai cuvinte de laudă, precizând că este unul dintre cei care l-au ajutat în campania sa. „Ciprian este membru cu vechime în PNL. Are 12 ani de când s-a înscris în PNL. Mi-a fost mie foarte apropiat în campanie. Mă bazez pe capacitatea lui de a face politică şi de a deveni un sprijin pentru organizaţie", a declarat şeful PNL Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • georgeta dragomir 08 Jul, 2010 20:49 HANDICAP ARE DRAGOMIR DIN MOMENT CE E COMPLEXAT DE OAMENII CU EXPERIENTA DIN POLITICA IN SPETA DIN P.N.L.ACESTI OAMENI TREBUIE VALORIFICATI IN NICI UN CAZ INDEPARTATI D-LE "PORCUSOR"! MANANCA MAI PUTIN CIOLAN SI-O SA-TI SCADA IRONIA DIN BUCI!NU AI NICI O SANSA DACA O IEI DE LA CAP MEREU CU ALTI OAMENI IN P.N.L. OVIDIU!SI ATENTIE ALBINA A LUCRAT CU D-NUL PODARU CU CARE NU LUCRA ORISICINE SI CARE APRECIA VALORILE!ASA CA MAI AI TIMP DE MEDITAT PANA MAI DEZBINI ALTE ECHIPE!
  • solomon l 10 Jun, 2010 11:02 Lui Dragomir ii miroase a nuca verde pe plaiurile mioritice ovidiene de-aia l-a pus pe handicapatul de Hanganu presedinte PNL la OVIDIU! I-a mirosit bine locul de casa de aici!Acesta e inceputul sfirsitului ORG~PNL~OVIDIU!Pacat ca ALBINA GEORGE e mult mai cunoscut si are mai multe sanse in fata tuturor din PNL~OVIDIU!
  • IULIA VANTUR 21 Mar, 2010 19:12 DOMNULE DRAGOMIR ,CUM POTI FI ATAT DE PARTINITOR?CU ACEST INTRLOP(HANGANU)DOAR PENTRU CA TI-A DAT UN LOC DE CASA? DOAR PENTRU CA TI-A CUMPARAT VOTURI LA NAVODARI CA SA IESI PARLAMENTAR? DACA ESTA ASA SA-TI FIE RUSINE TU NU AI CE CAUTA IN PNL,MAI AI PANA IN IUNIE,DUPA AIA IN PDL SAU POATE TE IA HASOTI IN PSD
  • pnl-ist 21 Mar, 2010 08:23 sa intelegem ca tibi crudu nu mai are nici-o functie in aceasta organizatie?este nedrept, e unul din cei mai valorosi oameni din partid.
  • Iulia 20 Mar, 2010 21:17 Circ....asta e cuvantul care defineste cel mai bine ceea ce s-a intamplat in Ovidiu la alegerile pentru biroul permanent si pentru presedintele PNL. La circ, au participat tigani si copii platiti, oameni carora li s-a facut adeziune peste noapte, fetze necunoscute pentru PNL, venite din toate colturile judetului. Este rusinos si in acelasi timp trist ca s-a ales praful de munca multor oameni si in special de munca unui om care si-a pus umarul serios la treaba pentru consolidarea unei echipe si aici vorbesc despre Domnul Podaru (D-zeu sa Il ierte!!) ....
  • bocai mitica 20 Mar, 2010 18:56 DRAGOMIRE VAI DE CAPUL TAU, AI DAT POSTUL DE PRESEDINTE DE LA OVIDIU PE UN LOC DE CASA
  • bocai mitica 20 Mar, 2010 18:32 DOMNULE DRAGOMIR ALBINA VINE DIN PD ARE UN HANDICAP, DAR IN ACELASI TIMP ALBINA A RIDICAT STACHETA PNL ului LA 30% IN TIMP CE VOI LA CONSTANTA ATI RAMAS LA 12% CINE ARE UN HANDICAP?, APROPO TUCAN DE UNDE VINE? PODARU DE UNDE VENISE CAND A CASTIGAT PRIMARIA?A..... INCA CEVA , CUM E CU LOCUL DE CASA DOMNULE DRAGOMIR DIN OVIDIU,PE CARE LA-TI PRIMIT IN SCHIMBUL PRESEDENTIEI DE LA OVIDIU? VOM REVENI CU MAI MULTE AMANUNTA..........
  • mihai 20 Mar, 2010 14:41 bai ratatilor talibani sunt numai in bandele mafiote pdl .acolo sunt imbecili si analfabeti.acolo gasesti redusi mintal ce repeta zilnic cinci sase cuvinte : fonduri europene ,salarii si pensii nesimtzite . ei sunt nesimtziti de imbecili si cretini.
  • GIPSI 20 Mar, 2010 08:50 D-nul Ciprian Hanganu, este cunoscut de cea mai mare parte a salariatilor din S C OIL TERMINAL unde a efectuat un serviciu exemplar atit d. p d. v. profesional,menegerial,si cu un comportament decent fata de subalterni.OAMENII care-l cunosc din acest sector i-i regreta plecarea .FELICITARII d-lui CIPRIAN HANGANU.