Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fratii Busu se lupta pentru sefia Directiei de Statistica

ro

23 May, 2009 02:03 2148 Marime text
contestatie_enache_busu.jpgÎn perioada 18 - 20 mai, candidaţii la funcţiile de directori coordonatori şi directori coordonatori adjuncţi ai direcţiilor judeţene de statistică au fost examinaţi de comisiile de evaluare. 

Pentru şefia Direcţiei Judeţene de Statistică Constanţa s-au prezentat fraţii Buşu - Enache Buşu, cel ce a coordonat activitatea instituţiei în ultimii ani şi Gheorghe Buşu, propus şi susţinut de conducerea organizaţiei judeţene a PD-L. Ambele proiecte de management au fost admise însă, evaluarea lor a dat câştig de cauză lui Gheorghe Buşu. Cu toate că postul ar fi rămas în familie, Enache Buşu a considerat că lucrarea sa nu a fost notată corespunzător şi a depus contestaţie. „Lucrarea fratelui meu a fost notată cu 60 de sutimi mai mult. Am depus contestaţie pentru că vreau ca proiectul meu să fie recorectat. Consider că este mai bun", ne-a declarat Enache Buşu. Potrivit acestuia, în urma notărilor făcute de comisie la sediul central al instituţiei au fost depuse circa 30 - 40 de contestaţii ce urmează a fi soluţionate.

Chiar dacă s-a deplasat la Bucureşti pentru a afla rezultatul contestaţiei, Enache Buşu s-ar putea să nu afle dacă îşi va păstra sau nu funcţia, având în vedere că numărul contestaţiilor este destul de mare. „Sunt încrezător deoarece recorectarea lucrării va fi făcută de specialişti din cadrul ASE", a precizat Enache Buşu.

Pentru Emil Mocanu situaţia a fost mai simplă. Neavând contracandidat, acesta va fi viitorul director coordonator adjunct al Direcţiei Judeţene de Statistică Constanţa. Menţionăm că din comisia de evaluare a aspiranţilor la funcţiile de conducere din cadrul direcţiilor judeţene de statistică, alături de specialişti în domeniu, a fost şi un reprezentant al Prefecturii Constanţa, în persoana Lilianei Piscanu, Şef Servicii Deconcentrate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • iustian 23 May, 2009 00:33 ce fatza are asta zici ca e Mitica Dragomir :)) cred ca isi sperie si (fostii) angajati ce urat e...
  • ce ziar e asta 22 May, 2009 22:44 s-au afisat rezultatele! contestatia lui Enake Busu a fost respinsa Busu GH este noul director www.insse.ro