Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost prefect, actual director în Ministerul de Finanţe Liberalii vor să-l arunce pe Bogdan Huţucă în cursa pentru Primăria Eforie

ro

01 Jun, 2015 00:00 3844 Marime text
Deşi de proximele alegeri locale nu ne mai desparte decât un an, partidele nu au decis nici până acum cine anume vor fi candidaţii pentru cele mai importante primării din judeţul Constanţa. Discuţii, negocieri, intrigi la tot pasul, diversiuni caraghioase. Cam aşa s-ar putea descrie atmosfera politică din Constanţa, astăzi.

Cu toate acestea, politicienii din toate partidele dau asigurări cum că se lucrează intens la identificarea celor mai buni potenţiali candidaţi. Astfel, potrivit unor surse, PNL Constanţa intenţionează să meargă, în cursa pentru Primăria Eforie, pe mâna lui Bogdan Huţucă, fost prefect, pentru o scurtă perioadă de timp, al judeţului Constanţa. Ulterior plecării de la conducerea Prefecturii Constanţa, Huţucă a ajuns director al Direcţiei Legislaţie Cod Fiscal din cadrul Ministerului Finanţelor Publice, funcţie pentru care i s-a prelungit detaşarea de la conducerea Administraţiei Finanţelor Publice Constanţa în mai multe rânduri şi pe care o ocupă şi la ora actuală, la mult timp după ieşirea PNL de la guvernare. Potrivit surselor citate, Bogdan Huţucă, originar din Eforie, ar fi cel mai de temut candidat pentru actualul primar, social-democratul Ovidiu Brăiloiu. Chiar dacă din punct de vedere politic a fost de o discreţie totală, Huţucă este considerat de colegii de partid ca fiind un profesionist.

 „Sunt prudent şi foarte rezervat”

 Deşi sursele menţionate susţin că Huţucă va fi cu siguranţă candidatul PNL la şefia administraţiei publice locale din Eforie, fostul prefect al judeţului Constanţa afirmă contrariul: "Este încă foarte devreme pentru asta, nu m-am gândit la aşa ceva şi nu am avut o astfel de discuţie". Totodată, Bogdan Huţucă a menţionat că are încă proiecte în Ministerul de Finanţe pe care intenţionează se le ducă la bun sfârşit, unul dintre acestea fiind Codul Fiscal. Pe de altă parte, liberalul a ţinut să precizeze că, şi dacă va exista o posibilă candidatură, va analiza de o mie de ori problema în prealabil, fiindcă nu este genul de om care să ia o decizie pripită: „Sunt prudent şi foarte, foarte rezervat”, a completat Bogdan Huţucă.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii