Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Faleza și portul din Tulcea au trecut în administrarea Consiliului Județean Tulcea. Decizia a fost luată în Camera Deputaţilor

ro

20 Jun, 2017 17:52 3652 Marime text
Astăzi, deputații au votat trecerea falezei și portului Tulcea în administrarea Consiliului Județean Tulcea, urmând ca cele două să intre într-un proces de modernizare cu fonduri europene.
 
Victorie în Parlament: astăzi după amiază, deputații au votat „transmiterea unor imobile aflate în administrarea Ministerului Transporturilor şi în concesiunea Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Dunării Maritime” - S.A. Galaţi, din domeniul public al statului în domeniul public al judeţului Tulcea“.
 
În plen, deputații tulceni Lucian Simion (PSD) și George Șișcu (PNL) au avut intervenții pertinente, care au susținut importanța transmiterii administrării falezei către autoritățile administrației publice locale din județul Tulcea. 
 
Proiectul a trecut de Camera Deputaților (Cameră decizională) cu 263 de voturi pentru, un vot împotrivă și trei abțineri.

 „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în acest demers extrem de dificil și care ne-au ajutat să ducem la îndeplinire un deziderat mai vechi al tulcenilor. După mulți ani, faleza tulceană revine, așa cum este normal, tulcenilor. Am reușit să facem un prim pas, unul extrem de important, în direcția modernizării acestei zone esențială pentru turismul din județul nostru. De acum urmează noi provocări: trebuie să reușim să investim sumele ce ne sunt puse la dispoziție și să finanțăm un proiect pentru modernizarea și reabilitarea falezei municipiului Tulcea. Intrăm într-o cursă contra cronometru și suntem siguri că, dacă am reușit să depășim acest impas, vom duce la bun sfârșit proiectele pe care ni le-am propus“, a transmis președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu.

Sursa foto: Google Earth
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii