Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emil Boc - vacanta de Paste departe de sedintele de Guvern

ro

11 Apr, 2009 15:58 1437 Marime text
boc.jpgPremierul preferă sărbătorile alături de familie.
"Mi-aş dori de Paşte să fac ceea ce fac în fiecare an", a spus acesta. Mai mult, primul ministru a asigurat că, "în ziua de Paşte nu va fi nicio şedinţă de Guvern".

Pe de altă parte, liderului PRM nu-i dau pace îndatoririle politice. Aşa că, anul acesta va petrece sărbătorile sub lumina reflectoarelor, departe de familie. "Voi duce copiii şi familia la Casa Obârşiei, dar voi veni la sfârşitul săptămânii la Bucureşti, că am filmări, merg la TV", a spus preşedintele PRM.

Şi preşedintele PSD este asaltat de oferte. "Colegii de la Vâlcea m-au invitat şi mă bate gândul să mă duc la Mănăstirea dintr-un lemn. Am o invitaţie insistentă din partea colegilor din Bucovina", a spus Mircea Geoană. "Am şi o invitaţie extrem de puternică din partea colegilor de la Constanţa", a mai spus Geoană. 

Un lucru este sigur. În familie, Mircea Geoană nu are drept de veto. "Voi decide, în zilele următoare. Urmează un consiliu de familie cu soţia şi cu copiii şi noi prin vot luăm decizii în familie. Mie mi-e teamă că iar o să fie 3 la 1", a mai spus, resemnat, liderul PSD.

Una peste alta, Paştele este pentru toţi un prilej bun să scape de lumea deloc smerită a politicii autohtone.

Sursa Realitatea TV

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii