Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea, prezenta la relansarea turismului din sudul litoralului

ro

23 Jan, 2009 02:25 1764 Marime text
nutzi.jpgMinistrul Turismului, Elena Udrea, va participa la Mangalia, vineri, de la ora 13.00, la seminarul cu tema „Ofensiva Sudului". Evenimentul va avea loc în sala de conferinţe a Complexului „President". La manifestare, vor participa invitaţi ai localităţilor turistice de pe litoralul Mării Negre, oameni de afaceri, investitori şi invitaţi din Nurnberg, Stuttgart (Germania) şi Fondi (Italia).

nutz_1.jpg În cadrul dezbaterilor, vor fi prezentate proiectele primăriei locale în privinţa relansării turismului în Mangalia şi în staţiunile adiacente şi a adaptării activităţii agenţiilor de turism la noul concept privind ofertele şi serviciile turistice. Ministrul Turismului este un „fan" declarat al sudului litoralului românesc, aceasta participând, anul trecut, la deschiderea oficială a sezonului turistic, pe 1 Mai, odată cu inaugurarea Portului Turistic din localitate.
Sâmbătă, Elena Udrea va participa, tot la Mangalia, la Forumul Naţional pentru Programul „Înscrieri Timpurii". Acesta este un program al Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral, ANAT şi FPTR şi vizează oferirea de reduceri turiştilor de până la 30% din preţul de catalog, la cumpărarea sejurului pe litoral sau în alte staţiuni din ţară. Perioada promoţiei este 1 februarie - 31 martie. Seara, ministrul va participa la a doua ediţie a Revelionului Turismului la Mare, eveniment ce se adresează tuturor persoanelor implicate în turism şi în domeniile conexe, care, datorită specificului activităţii nu au putut sărbători în mod convenţional trecerea dintre ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii