Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt sefii sustinuti de PD-L la descentralizate

ro

07 Feb, 2009 03:21 1990 Marime text
Biroul Permanent Judeţean al PD-L Constanţa, întrunit aseară în şedinţă, a validat propunerile formaţiunii pentru instituţiile descentralizate constănţene. 

Printre numele validate de către democrat-liberalii constănţeni la şefia deconcentratelor ce au revenit PD-L, se numără Daniel Learciu pentru funcţia de director al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa, Cristian Radu pentru Garda Financiară, Senol Zevri pentru Agenţia pentru Protecţia Mediului, Marius Ciobanu pentru Inspectoratul Regional pentru Protecţia Consumatorilor, Dionisie Culeţu la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, Ioan Griguţă pentru Garda de Mediu, Tudorel Calapod pentru şefia Registrului Autor Român. De asemenea, pedeliştii au validat şi propunerea lui Gigi Chiru pentru şefia Inspectoratului Regional în Construcţii şi a lui Dumitru Moinescu, fostul primar al municipiului Medgidia, pentru directoratul Inspectoratului Judeţean în Construcţii.

La Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă democrat-liberalii au ales să-l susţină pe Romulus Mincă, iar pe Florian Constantin, şeful organizaţiei municipale a PD-L Constanţa, la Inspectoratul Teritorial de Muncă. La Direcţia Judeţeană pentru Tineret, propunerea validată a fost Cristina Brânzoi.

Propunerile pentru funcţiile de subprefect au rămas aceleaşi: Mihai Petre şi Mircea Iustian.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mioara 07 Feb, 2009 23:38 dar cele pe care le sustine psd-ul?
  • Adriank 07 Feb, 2009 17:57 ce fel de artocol e acesta domnule ziarist?! restul de posturi unde sint astept macar pana luni sa completati articolul multumesc