Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eduard Martin, naş de botez pentru copilul cu părinţii fraţi

ro

14 Nov, 2008 02:46 2978 Marime text

eduard_martin_botez.jpgDupă ce l-a botezat pe Maximus Mihai, fiul lui Silviu Prigoană şi al Adrianei Bahmuţeanu, deputatul PSD, Eduard Martin, a fost din nou naş de botez. Evenimentul a avut loc săptămâna trecută.

Fetiţa pe care deputatul a botezat-o în urmă cu câteva zile este cea născută vara trecută, în urma unui incest. Mama, Alexandra Maceac, şi tatăl, Stănel Maceac, sunt fraţi şi locuiesc în satul Urluia. Ancheta poliţiei a arătat la acea vreme că femeia avea o relaţie de durată cu ambii săi fraţi, unul orb, iar celălalt bolnav psihic. Fetiţa venită pe lume în această vară este cea mai mică dintre cele trei surori născute în urma relaţiilor avute de Alexandra Maceac cu fraţii săi.

Povestea cutremurătoare a modului cum a fost adus pe lume copilul l-a sensibilizat pe Eduard Martin. Parlamentarul a afirmat că ţine legătura prin telefon cu asistentul maternal în grija căreia se află fetiţa. „Am botezat un copil care nu are părinţi şi care a fost bătut de soartă, un copil provenit din incest, între doi fraţi din Urluia. Eu nu botez numai copii din familii înstărite, ci botez orice copil. Pentru mine, toţi copiii sunt egali. Maximus Prigoană este un copil deosebit, aşa cum şi copilul pe care l-am botezat în urmă cu o săptămână este un copil deosebit şi pe care l-am îndrăgit şi cu care voi ţine legătura permanent de acum încolo. Îl voi sprijini financiar şi am să încerc să suplinesc cât de cât lipsa părinţilor naturali“, ne-a declarat deputatul Eduard Martin.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii