Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce PSD i-a suflat postul de la Imprimeria Naţională, Victor Manea, favorit în desemnarea candidatului Colegiului 5

ro

02 Oct, 2012 01:00 2840 Marime text

Colegiul5-VictorManea1.jpgPreşedintele organizaţiei municipale al PNL Constanţa, Victor Manea este favorit în desemnarea candidatului partidului pentru Colegiul 5 deputaţi.

Jean Paul Tucan a anunţat deja că posibila sa candidatură nu a fost decât o glumă în contextul candidaturii consilierului judeţean Dănuţ Zepa Antonoaie. Doar junele Matei mai speră încă la o nominalizare, însă Manea este susţinut puternic de organizaţiile PNL din sudul litoralului. O decizie finală în privinţa candidatului Colegiului5 va fi luată la sfârşitul acestei săptămâni, când liberalii se vor reuni în Biroul Permanent Judeţean. Şedinţa de acum două săptămâni nu a întrunit cvorumul iar cea de săptămâna trecută a fost amânată din cauza unor probleme de ordin personal a liderului organizaţiei, deputatul Gheorghe Dragomir.

Victor Manea ar urma să primească nominalizarea la deputăţie şi ca o compensaţie pentru postul pierdut la Imprimeria Naţională, post suflat cu „sprijinul" PSD Constanţa şi al ministrului finanţelor, Florin Georgescu. Manea este şi coordonatorul organizaţiei Mangalia a PNL Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gaby 02 Oct, 2012 08:21 e.cel.mai.bun.si.e.din.start.castigator
  • paul 02 Oct, 2012 08:16 Si tot ca o compensatie, MAZARE o sa ii fie agentul electoral numarul 1. De ca intre prieteni.