Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragoș Pîslaru i-a oferit trandafiri albi Liei Olguța Vasilescu la preluarea mandatului la Ministerului Muncii

ro

05 Jan, 2017 09:38 2495 Marime text


Lia Olguţa Vasilescu, noul ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale, a fost aşteptată, joi, la minister, cu un buchet de trandafiri albi. Florile i-au fost oferite de fostul ministru al Muncii, Dragoş Pîslaru, care îşi doreşte să aibă cu Olguţa Vasilescu o relaţie normală într-o ţară în care ne respectăm unii pe alţii.
 
Fostul ministru al Muncii, Dragoş Pîslaru, i-a pregătit o surpriză noului ministru Lia Olguţa Vasilescu, în prima sa zi de muncă la Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale. Acesta i-a adus un buchet cu trandafiri albi Olguţei Vasilescu.
 
”Trandafiri albi pentru că mi se pare un simbol al păcii, al colaborării profesionale, o deschidere practic pentru a avea o relaţie normală într-o ţară în care ne respectăm unii pe alţii”, le-a spus Dragoş Pîslaru jurnaliştilor.
 
Lia Olguţa Vasilescu a depus, miercuri, jurământul de învestire în funcţia de ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale şi tot miercuri şi-a scris demisia din funcţia de primar al Craiovei.
 
Lia Olguţa Vasilescu, noul ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale, a fost primarul oraşului Craiova din anul 2012, membru fondator al Partidului România Mare (PRM), fiind parlamentar de Dolj în perioada 2000-2012. Edilul este judecat pentru fapte de corupţie, într-un dosar al DNA.
 
Potrivit declaraţiei de avere semnate la începutul noului mandat de primar în iulie 2016, Lia Olguţa Vasilescu are bijuterii în valoare de 10.000 de euro, aproape 200.000 de lei în conturi şi 6.665 de euro. Veniturile Liei Olguţa Vasilescu obţinute în ultimul an fiscal de la Primăria Craiovei însumează aproximativ 50.000 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii