Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragomir şi Caracostea, propuşi de PSD Constanţa în CA-ul Oil Terminal

ro

24 Aug, 2017 00:00 3404 Marime text
Cristinel Dragomir, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa şi consilier judeţean, a renunţat la mandatul de ales local pe 24 iunie. La acel moment, Dragomir a declarat pentru ZIUA de Constanţa că „a demisionat deoarece îşi doreşte să facă altceva, dar va rămâne în continuare membru PSD“. 
 
La două luni distanţă, Ministerul Energiei ia în calcul numirea acestuia în Consiliul de Administraţie şi, ulterior, aşa cum se speculează, în funcţia de director general al companiei Oil Terminal, controlată de stat, prin Ministerul Energiei, care deţine aproximativ 60% dintre acţiuni.
 
Oficial, potrivit unui anunţ cu privire la convocarea Adunării Generale a Acţionarilor, apărut pe BVB, propunerile acţionarului Ministerul Energiei cu privire la numirea unor administratori provizorii ai Consiliului de Administraţie al Societăţii Oil Terminal SA sunt următoarele: Nicolae Cristinel Dragomir, domiciliat în municipiul Constanţa, licenţiat al Institutului de Marină Civilă „Mircea cel Bătrân“ Constanţa, Facultatea de Navigaţie, specializarea Transport maritim, şi Cătălin Mihail Caracostea, domiciliat în municipiul Constanţa, licenţiat al Universităţii „Spiru Haret“, specializarea Contabilitate şi informatică de gestiune.
 
Cătălin Mihail Caracostea este director general al societăţii Neptun Olimp, deţinută de Statul Român prin Ministerul Turismului, care a preluat-o la începutul anului de la Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de - 52,2156%, S.I.F. Transilvania, cu 41,1848%, şi alţi acţionari, cu 6,5996 %.
 
Surse politice din PSD au precizat că cei doi sunt propunerile organizaţiei judeţene a PSD Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii