Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi senatori şi cinci deputaţi Ce mandat au primit parlamentarii PSD de Constanţa

ro

13 Dec, 2016 00:00 2916 Marime text
În calitate de şef de campanie al PSD, Decebal Făgădău a mulţumit public candidaţilor pentru implicare şi constănţenilor pentru participarea la vot. „PSD a câştigat în toate oraşele din judeţ, cu excepţia oraşului Eforie şi altor şase localităţi. Acest vot ne responsabilizează enorm. Este prima campanie de alegeri parlamentare care se desfăşoară după un alt tipar, mai greu de înţeles pentru multă lume, chiar şi pentru mulţi candidaţi. Mă bucur că echipa PSD a fost validată prin vot”, a spus Făgădău.
 
Totodată, preşedintele PSD de municipiu a salutat şi intrarea în Parlament a celor de la ALDE (partener PSD), PMP şi USR, ca exerciţiu al democraţiei!

Doi senatori, cinci deputaţi şi un mandat complex

Echipa PSD Constanţa care va merge în Parlamentul României are şi un mandat ce coincide cu proiectele administraţiei locale pentru Constanţa. Parlamentarii care vor reprezenta Constanţa în următorii patru ani, conform rezultatelor numărătorii voturilor din 100% dintre secţiile de votare din judeţul Constanţa, sunt, la Camera Deputaţilor, Iulian Iancu, Mircea Titus Dobre, Cristina Dumitrache, Radu Babuş şi George Vişan, iar la Senat - Tit Liviu Brăiloiu şi Nicolae Moga.
 
Potrivit lui Decebal Făgădău, mandatul acestora vizează şi: soluţionarea problemelor existente între RADET şi CET (datorii istorice, relaţie canibalizată între cele două instituţii), sala polivalentă din municipiu şi demararea şi finalizarea lucrărilor la Cazino, plus modificarea legislaţiei pentru promovarea monumentelor istorice din categoria cărora face parte şi clădirea emblematică a Constanţei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii