Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul Teatrului pentru Copii şi Tineret Constanţa a trecut de evaluarea CJC-ului Vasile Gherghilescu a obţinut 9,08 la raportul de activitate

ro

06 Dec, 2010 02:15 2141 Marime text
cap_5.jpgDupăce zilele trecute au fost afişate pe site-ul Consiliului JudeţeanConstanţa rezultatele evaluării managerului de la Teatrul Naţional deOperă şi Balet „Oleg Danovschi", la sfârşitul săptămânii trecute aufost făcute publice cele de la evaluareamanagerului de la Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanţa. Pentru căa obţinut o notă peste 9, managerul Vasile Gherghilescu areposibilitatea să-şi prezinteun nou proiect de management.

În urma celor două probe organizate de ConsiliulJudeţean Constanţa, analiza raportului final de activitate şiproba interviu, managerului Vasile Gherghilescu a obţinut pentrufiecare dintre cele două probe nota 9,08. Comisia finală de evaluare aapreciat că, în perioada pentru care a fost delegat să conducăinstituţia de cultură, respectiv 2006 - 2010, managerul şi-a îndeplinitcu responsabilitate obligaţiile contractuale şi a recomandatautorităţii continuarea activităţii managerului până la finalulmandatului. Aşa cum prevede OUG nr.189 din 2008 la art.44 alin.(1), cu modificările şi completărileulterioare, în cazul în care rezultatul evaluării finale este situatpeste nota 9, managerulare dreptul de a prezenta un nou proiect de management. DirectorulTeatrului pentru Copii şi Tineret Constanţa a fost evaluat de o comisieformată din preşedintele Cristian Pepino - regizor şi prof. univ. drUNATC şi de membrii Ion Caramazan - regizor, scenarist, profesor deregie film la Universitatea„Titu Maiorescu" şi Marilena Pirpiliu - inspector al DirecţieiCoordonare Instituţii Subordonate din cadrul CJC.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii