Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directia 5 canta la nunta lui Laurentiu Mironescu

ro

29 Aug, 2009 01:48 4249 Marime text

laurentiu_mironescu_05.jpgAstăzi, pe plaja de la Olimp, fostul deputat pedelist Laurenţiu Mironescu se căsătoreşte cu aleasa inimii sale, fosta prezentatoare de ştiri de la TVR, Adriana Avram. Direcţia 5 şi Berti Barbera sunt cei care îi vor antrena pe cei 130 de invitaţi pe care cuplul îi aşteaptă la petrecerea organizată la Cherhanaua de la Olimp.

După cum am aflat, mâine, de la ora 18.00, va avea loc cununia civilă, oficiată de primarul Ovidiu Brăiloiu, iar cununia religioasă va avea loc pe plaja din Olimp, de la ora 19.00. „Cununia religioasă va fi oficiată de un bun prieten de-al nostru, care va veni de la Suceava", a declarat Mironescu. În privinţa celor care le vor fi îndrumători în viaţă, viitorul mire ne-a declarat că va avea, împreună cu soţia sa, două perechi de naşi, foşti colegi de liceu. Din partea mirelui vor fi Silvia Galu şi soţul ei, francezul Habib Bekkaoui, iar din partea miresei, Dan şi Irina Apostol.

Cât despre invitaţi, viitorul mire ne-a declarat că vor fi în jur de 130: „Pentru mine toţi sunt speciali, unul şi unul".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vecinul de apartament 26 May, 2011 07:35 Francezul Habib Bekkaoui e de fapt marocan. Si obisnuieste sa traiasca cu sotiile altora. Fara nici o jena. Si chiar mai multe daca se poate. De, ca la Maroc, doar musulmani suntem si harem avem.
  • x 29 Aug, 2009 20:52 circ.e o persoana casata.adio si un praz verde.cauta-ti un vapor.