Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din seria „Lupte la PDL" Maria Stavrositu, stropita cu apa de Constandin Florea

ro

02 Aug, 2010 01:59 2066 Marime text
Constandin_Florea1.jpgUnii reprezentanţi ai PDL Constanţa au ţinut să-şi dovedească supremaţia fizică asupra colegelor de partid pe care le-au îmbrâncit, le-au scuipat şi le-au stropit cu apă sau Cola.

Deputatul PDL Constanţa, Maria Stavrositu, a fost ţinta acestor atacuri din partea susţinătorilor lui Mircea Banias, cel care a contestat alegerea ei în fruntea organizaţiei municipale. În timpul discursului său, de-a lungul căruia a fost mai mult bruiată, Maria Stavrositu s-a trezit că primarul de la Castelu, Nicolae Anghel, i-a smuls din mână convocatorul. Pedelistul s-a răzbunat pe foaia de hârtie, a mototolit-o şi apoi a rupt-o în faţa celor prezenţi, motivând apoi că „era nestatutară". Democrat-liberala a avut de suportat şi alte gesturi din partea aşa-zişilor colegi, care au uitat de bunacuviinţă. „Domnul Florea Constandin şi fratele dumnealui m-au scuipat şi m-au stropit cu apă. Nu este normal să existe astfel de gesturi", a declarat Maria Stavrositu. Menţionăm că l-am contactat şi pe Constandin Florea pentru a-i solicita un punct de vedere, însă ne-a închis telefonul în nas.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dana 02 Aug, 2010 09:17 "porcul florea,cel care nu o sa fie niciodata primar sau director, nu stie decat sa injure , sa bata, sa guite , sa grohaie....a fost Live, sambata, la CCJ. la sedintele de partid la care participa si Florea porcul ar trebui sa se plateasca bilet, spectacolul e garantat"