Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deznodamantul in cazul Tusac, peste o saptamana (galerie foto)

ro

16 Jan, 2010 02:45 1829 Marime text
cap_7.jpgClaudiu Tusac va afla abia peste o săptămână dacă va rămâne sau nu primarul Mangaliei. Ieri, Tribunalul a analizat cererea lui Tusac prin care solicita ca procesul în care a atacat ordinul de suspendare din funcţie emis de prefect să se judece înainte de 16 aprilie, data fixată iniţial.

În urma deliberărilor din Camera de Consiliu, judecătorii au admis cererea lui Claudiu Tusac şi au fixat termen în aceeaşi zi. Dosarul nu a putut fi judecat, dat fiind că reprezentanţii Prefecturii Constanţa au solicitat un termen pentru a-şi pregăti apărarea. Avocata lui Claudiu Tusac, Ioana Focşa, s-a opus amânării cauzei, subliniind caracterul urgent al procesului. „Urgenţa este dată de funcţia de autoritate publică exercitată de petent (n.r. Tusac)", a argumentat Ioana Focşa. „Cererea de amânare este abuziv formulată şi trebuie respinsă", a susţinut şi Marius Caraiani, celălalt avocat al lui Claudiu Tusac. De partea cealaltă, reprezentaţii Prefecturii Constanţa au făcut dovada faptului că abia cu o zi înainte au primit citaţia pentru proces, în care li se aducea la cunoştinţă faptul că ieri trebuia să se discute doar cererea de preschimbare a termenului, fondul urmând să se judece pe 16 aprilie. În aceste condiţii, instanţa a decis amânarea cauzei, fixând termen iniţial pe 29 ianuarie. Totuşi, la insistenţele avocaţilor lui Claudiu Tusac, instanţa a acordat un termen mai devreme, pe 22 ianuarie, la ora 9.00. De menţionat că în dosar a fost formulată o cerere de intervenţie din partea consilierului local Paul Foleanu, care se va discuta pe 22 ianuarie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dreptate 18 Jan, 2010 17:56 cel mai bun si mai cinstit primar in mangalia este domnul primar claudiu tusac,pt rody,poulatia mmangaliei il stimeaza pt devodamentul si raspunderea pe care sia luato atunci cand a devenit primar si ca nu a mai lasat sa se fure cu caru.daca nu aveti cunostinte mai bine ciocu mic si vedetiva de drum.
  • mangaliot civic 17 Jan, 2010 22:12 Of..Of>>.pai chiar nu stiti ca inlaturarea lui Tusac NU ESTE O ACTIUNE CIVICA???...este numai si numai masinatia si invidia celui mai lunecos individ...IORGUS...fost pntcd..psd..pd-l...poruncile domniei sale in toate structurile politice din mangalia au condus la inlaturarea primarului...nu poporul si prefectul lau dat JOS pe tusac..ci iorgus si masoneria locala care conduce si politica in judet
  • rody 17 Jan, 2010 18:31 cel mai mare mafiot din mangalia. intrebati-l cum a castigat alegerile ca nici un locuitor din mangalia nu il mai suporta
  • gigi 16 Jan, 2010 22:09 TUSAC ESTE UN PRIMAR CORECT.
  • gigi 16 Jan, 2010 22:03 Sa traiasca PRIMARUL nostru TUSAC.