Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PSD Cristina Dumitrache, gazda elevilor la Palatul Parlamentului

ro

02 Apr, 2009 03:06 3027 Marime text
Cristina_Dumitrache.jpgLa finele lunii trecute, un grup de 41 de elevi din clasele IX-XIII de la Grup Şcolar Energetic Cernavodă a vizitat, pentru prima dată, Palatul Parlamentului.

Încântarea liceenilor a fost cu atât mai mare, cu cât mulţi dintre ei nu mai vizitaseră capitala ţării niciodată. Fiecare elev a primit un material pregătit de deputat, referitor la structura şi organizarea Camerei Deputaţilor. Adolescenţii au avut la dispoziţie un ghid care i-a îndrumat prin diverse săli destinate şedinţelor de lucru şi întâlnirilor cu oficialităţile sau celor ale grupurilor parlamentare.
În încheierea vizitei, elevii au stat la masă împreună cu deputatul Colegiului 3, Circumscripţia Constanţa, la cantina Palatului Parlamentului, locul unde iau masa, zilnic, aleşii noştri. După-amiază, cei 41 de elevi, împreună cu Adriana Gheorghe, profesor coordonator, au plecat profund impresionaţi de experienţa unică, prilejuită de parlamentarul PSD tomitan.
Deputatul Cristina Dumitrache a promis că va organiza, periodic, excursii la Palatul Parlamentului atât pentru elevii şi studenţii din colegiul n.r 3, pe care îl reprezintă, cât şi pentru pensionari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii