Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Dragomir intervine în soluţionarea problemelor oamenilor

ro

13 Nov, 2008 00:00 1155 Marime text

gheorghe_dragomir_02.jpgCandidatul PNL la mandatul de deputat din Colegiul nr. 1, deputatul Gheorghe Dragomir, şi-a continuat campania electorală premergătoare scrutinului din 30 noiembrie prin întâlniri cu locuitorii din judeţ.

Parlamentarul liberal a revenit la Năvodari, unde, alături de aleşii locali PNL, a discutat cu cetăţenii şi şi-a oferit sprijinul în soluţionarea unor probleme stringente. Localnicii au semnalat deputatului Gheorghe Dragomir mai multe nemulţumiri legate, în special, de salubrizare, alimentarea cu apă caldă şi căldură, numărul mare al câinilor vagabonzi, inexistenţa unui spital local, absenţa iluminatului public, dar şi de lipsa unor locuri de muncă stabile şi bine plătite. „Năvodărenii se confruntă cu aceleaşi probleme specifice tuturor românilor şi doresc să le fie mai bine. Fiecare merită mai mult: salarii şi pensii mai mari, locuri de muncă mai bine plătite, servicii de calitate în toate domeniile. Rolul meu este să asigur toate acestea prin atribuţiile ce-mi revin ca parlamentar“, a declarat deputatul PNL Gheorghe Dragomir.

Referitor la alimentarea cu apă caldă şi căldură, deputatul PNL a purtat discuţii cu preşedintele Consiliului de Administraţie al CET Midia, care l-a asigurat că, în această iarnă, locuitorii din Năvodari nu vor avea probleme cu furnizarea agentului termic. „În discuţia purtată cu preşedintele Consiliului de Administraţie al CET Midia, Tudorel Dumitraşcu, acesta i-a asigurat pe năvodăreni că agentul termic nu va fi oprit în sezonul rece, deşi Primăria şi Consiliul Local Năvodari nu au plătit niciun ban către CET Midia de mai bine de şase luni. Conducerea CET Midia doreşte o mai bună colaborare cu administraţia locală şi speră ca acestea să înceapă plata datoriilor acumulate din luna mai şi până în prezent“, a spus deputatul PNL Gheorghe Dragomir.

Următorul popas al candidatului PNL la un nou mandat de deputat în Colegiul Uninominal nr. 1 a fost în comuna Cogealac. Aici, localnicii i-au cerut sprijin în rezolvarea problemelor legate de alimentarea cu apă a comunei, realizarea sistemului de canalizare, precum şi de pietruirea şi asfaltarea drumurilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii