Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Banias rămâne fără sprijin politic. Se cere schimbarea din funcţia de preşedinte ALDE Constanţa

ro

24 Mar, 2017 19:24 5032 Marime text
Biroul Politic Teritorial al ALDE Constanţa, întrunit în această seară a decis convocarea pentru data de 8 aprilie 2017 a unei şedinţe de Delegaţie Permanentă, la care va participa şi secretarul general al ALDE la nivel naţional. În cadrul Delegaţiei Permanente din luna aprilie, se vor spune aprobării o serie de decizii aprobate în şedinţa de astăzi. 
Printre acestea, retragerea sprijinului politic pentru deputatul Mircea Banias, pentru grave prejudicii de imagine aduse organizaţiei judeţene a ALDE. Delegaţia Permanentă va aproba şi propunerea către conducerea centrală a partidului de a numi de urgernţă o conducere interimară la nivelul organizaţiei judeţene Constanţa, în vedere organizării şi desfăşurării alegerilor interne.Măsurile extreme solicitate conducerii centrale a ALDE,  în legătură cu mandatul de preşedinte al lui Mircea Banias, vin ca urmare a faptului că "acesta nu recunoaşte deciziile unui for superior, respectiv Delegaţia Permanentă, a adus prejudicii de imagine partidului, nesocoteşte statutul, nu recunoaşte nici conducerea centrală a partidului, a confiscat sediul ALDE de pe Bulevardul 1 Mai", susţin membri Biroului Politic Teritorial.
De altfel, acesta a organizat tot astăzi, o şedinţă similară, cu persoane care nu au legitimitate recunoscută de conducerea centrală a ALDE, în care susţine că au decis prin vot în unanimitate " ca toate deciziile luate în Delegaţia Permanentă din 12 martie sunt lovite de nulitatate", aşa cum se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei şi care poartă semnătura deputatului Mircea Banias, în calitate de preşedinte ALDE Constanţa.
Totodată, Biroul Politic Teritorial al ALDE Constanţa a decis tot în şedinţa din seară, să-i propună pentru excluderea din partid pentru participarea la activităţi de denigrare a partidului pe: Emil Banias, Dorin Opreanu - vicepreşedinte şi Nicolae Tutungiu, consilier local la Medgidia.
Aceste propuneri urmează să fie validate în Delegaţia Permanentă din 8 aprilie a.c, ne-a precizat Daniel Learciu, vicepreşedinte ALDE Constanţa.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii