Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Democrat-liberalul Gigi Chiru, alături de oameni

ro

10 Nov, 2008 22:53 532 Marime text

Candidatul PD-L la mandatul de deputat din Colegiul 6, Gigi Chiru, îşi continuă deplasările în localităţile constănţene pentru a afla problemele oamenilor şi pentru a-i sprijini pe aceştia în rezolvarea lor.

La finele săptămânii trecute, democrat-liberalul Gigi Chiru a fost alături de cetăţenii din Topraisar, la hramul bisericii din localitate, Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril. Astfel, localnicii, veniţi cu ocazia sărbătorii, au aflat soluţiile concrete pe care candidatul PD-L le va propune din Parlamentul României, în calitate de deputat, pentru rezolvarea problemelor specifice comunităţii. Oamenii s-au plâns, în special, de lipsa reţelei de alimentare cu apă, de starea drumurilor şi de gradul mare de sărăcie. În cadrul întâlnirilor cu cetăţenii din Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor, Gigi Chiru a pledat pentru o altă guvernare, democrat-liberală, în care improvizaţiile politicianiste şi populiste nu-şi au locul.

Tot în acest week-end, Gigi Chiru şi colegii din organizaţia locală PD-L Eforie au fost alături de colega lor, Daniela Scânteie, la momentul când aceasta l-a creştinat pe Luca Sebastian, cu toţii dorindu-i micuţului noroc şi sănătate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii