Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniela Vlădescu, despre evaluarea activităţii „A fost exact cum mă aşteptam. Probabil o să-mi dea 4 sau 5"

ro

27 Nov, 2010 01:35 2958 Marime text
2_Vladescu__Daniela_Vladescu_02.jpgDirectorul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski" a făcut această remarcă încărcată de sarcasm, la o zi după ce comisia i-a evaluat activitatea ultimilor aproape cinci ani în fruntea instituţiei. Mai ales că, aşa cum am scris şi noi în paginile cotidianului nostru, evaluarea raportului de activitate nu era privită cu ochi buni.

„Mă aştept să mă scoată un manager prost", susţinea Daniela Vlădescu în urmă cu o săptămână, când nu finalizase încă raportul. Ieri, la momentul când am stat de vorbă, managerul şi-a exprimat aceeaşi opinie. „A fost exact cum mă aşteptam, exact cum a trebuit să fie. A fost ok examenul, probabil o să-mi dea 4 sau 5, nu mă aştept la mai mult. Ei m-au evaluat ca să mă decredibilizeze", a susţinut directorul, completând că în timpul evaluării a fost trasă la răspundere şi pentru aspecte care nu ţineau de activitatea de manager a unei instituţii de cultură, dar şi pentru că a făcut eforturi pentru ca instituţia să fie preluată de Ministerul Culturii.

Aşa cum aminteam în materialul de zilele trecute referitor la acest raport de activitate care i-a fost cerut de către ordonatorul de credite, Nicuşor Constantinescu, având în vedere preluarea de către Minister, teoretic, Vlădescu nu mai era nevoită să-şi întocmească acest raport de pe urma căruia era convinsă că nu va fi declarată un manager bun. „Sunt doar mulţumită că am rezistat atât de mult. Pe evaluatori i-au interesat rezultatele, fără să ţină cont de motivele pentru care nu s-au putut realiza anumite obiective. Orice demers aş fi făcut împotriva ordonatorului de credite nu ar fi avut neapărat repercusiuni asupra mea, ci asupra salariaţilor teatrului, în primul rând în ceea ce priveşte salariile, care nu ar mai fi fost date la termen".

Precizăm că din comisia de evaluare a managerului de la Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski" fac parte dirijorul Mădălin Voicu, în calitate de preşedinte, Aura Corbeanu - directorul executiv UNITER şi lector universitar la Universitatea „Lucian Blaga" Sibiu, Nicolae Costin - consilier de specialitate Radio România, Bogdan Caragea - director artistic Teatrul de Stat Constanţa şi Carmen Vasile - director al Direcţiei Coordonare Instituţii Subordonate din cadrul CJC, în calitate de membri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ramis 27 Nov, 2010 16:32 am vrea sa o sustinem pe dna vladescu, deoarece, de cand conduce opera, am inceput si eu sa vin la spectacole. a adus acel ceva in lumea artistica locala. e o personalitate si e pacat sa o pierdem.
  • bahrim 27 Nov, 2010 08:02 Madalin Voicu nu este dirijor domnilor!!!!! este un muzician ratat!!!! si ca orice ratat a gasit cocina potrivita pentru scaldat!!! Oricum rusine pentru faptul ca a sprijinit ordinarismul si ignoranta fata de cultura in acest oras!!!! Mi se face scarba !!!!!