Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Nica a trecut de „testul" Parlamentului

ro

11 Feb, 2009 17:29 746 Marime text
Vicepremierul Dan Nica a fost validat de plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului, în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor. Liderul PSD a obţinut 310 voturi „pentru" şi 113 „împotrivă". Ieri, acesta primise aviz favorabil de la comisiile parlamentare reunite pentru preluarea portofoliului de la Interne înregistrând 30 de voturi „pentru", opt „împotrivă" şi cinci abţineri. Reamintim că Ministerul Administraţiei şi Internelor a revenit PSD-ului în urma negocierilor purtate cu PD-L pentru formarea Guvernului, iar portofoliul a intrat, până acum, în posesia a doi social-democraţi: Gabriel Oprea şi Liviu Dragnea.

Menţionăm că, la propunerea premierul Emil Boc, preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de numire în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor dar ca interimar a vicepremierului Dan Nica. Acum, validarea acestuia de către Parlament îl va aduce pe vicepremier în faţa şefului statului pentru depunerea jurământului.

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Dan Nica in functia de viceprim-ministru si ministru al Administratiei si Internelor, iar la ora 17.00 acesta va depune juramantul. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii